Ετοιμάζουμε βαλίτσες για το επόμενο roadtrip


Ετοιμάζουμε βαλίτσες για το επόμενο roadtrip

Και αναρωτιέμαι… υπάρχει πιο ιδανική στιγμή για να πας το road trip που ονειρεύεσαι στην χώρα μας, από αυτό το καλοκαίρι; Από την Πελοπόννησο έως την Μακεδονία οι προορισμοί που μπορείς να φτάσεις με αυτοκίνητο και να μαγευτείς από τις παραλίες και τις δραστηριότητες, είναι αμέτρητοι! Προσωπικά λατρεύω τα καλοκαιρινά road trips πόσο μάλλον όταν έχω τα κατάλληλα ρούχα μαζί μου, μιας και η μόδα κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο όμορφα.

Το καλό με τα road trips είναι πως δεν χρειάζεσαι πολλά κομμάτια! Τα βασικά και αγαπημένα σου ρούχα είναι αυτά που με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα σε συνοδεύσουν σε πρωινές, απογευματινές και βραδινές εξορμήσεις. Σήμερα λοιπόν φτιάχνουμετην roadtrip βαλίτσα μας και θα βάλουμε μέσα τα εξής κομμάτια:

Ολόσωμο μαγιό: Το αγαπημένο σου ολόσωμο μαγιό δεν μπορεί να λείπει από αυτήν την βαλίτσα!Εκτός από το κλασσικό σου κομμάτι, επίλεξε και ένα ακόμη, με χρώματαπιο έντονα, σε διάφορα funkyσχήματα και σχέδια...για να το φοράς με το σορτσάκι ή την loose παντελόνα σου. Από το πρωί έως το βράδυ.

https://www.instagram.com/p/CBzw_BYJ9bA/

Εννοείται δεν ξεχνάμε το αγαπημένο μας backpack!

https://www.instagram.com/p/B9oszwBAOmx/

Όσον αφορά τα καπέλα, αν έχεις βαρεθεί τα κλασσικά ψάθινα ή τα caps, προτίμησε κάποιο bucket hat, το οποίο έχει φέτος την τιμητική του.

https://www.instagram.com/p/B_9pGbvgG5E/

Eπόμενο στην λίστα είναι τα αθλητικά σου!

https://www.instagram.com/p/CAMWJOaJc5R/

Εκτός από τα αθλητικά σου όμως, μπορείς να πάρεις μαζίκαι τα αγαπημένα σου slides! Ναι, σωστά κατάλαβες... ''τα σανδάλια του τουρίστα'' είναι ότι πιο hot και alternative για αυτό το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/Bz_LedFDivf/

Ένα φούτερ μπορεί να σου χρειαστεί, ειδικά αν ταξιδέψει προς τα Βόρεια όπου τις νύχτες έχει ψύχρα.

https://www.instagram.com/p/CB_RoFUHexm/

Τέλος... οποιοδήποτε κομμάτι σε κάνει να νιώθεις πιο ανέμελη και άνετη να το προτιμήσεις! Ειδικά αν έχει και έναν πιο ethnic, rock/chic χαρακτήρα. Επίσης μη ξεχάσεις να μείνεις ενυδατωμένη καθ'όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

https://www.instagram.com/p/CA2HrLNpnzS/

Όπου και αν πας, ό,τι και αν κάνεις, να περάσεις όμορφα!

Πηγή