"The show must go on”. Όλες οι νεώτερες πληροφορίες


"The show must go on”. Όλες οι νεώτερες πληροφορίες

O οίκος Burberry γίνεται ο πρώτος οίκος που ανακοινώνει λεπτομέρειες για το show που θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο συμμετέχοντας κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

"The show must go on’’. Αυτό πιστεύει ο οίκος Burberry και έτσι, σε αντίθεση με άλλα brands και οίκους, ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

Ενώ ολοένα και περισσότεροι οίκοι μόδας, αποχωρούσαν από Εβδομάδες Μόδας, ορίζοντας δικές τους ημερομηνίες και ακολουθώντας το δικό τους ημερολόγιο, με διαδικτυακές κυρίως επιδείξεις,έρχεται ηBurberry να κάνει την ανατροπή ανακοινώνοντας όλες τις λεπτομέρειες για το επικείμενο catwalk.

Πιο αναλυτικά το βρετανικό label θα κάνει μια σημαντική αλλαγή προκειμένου να είναι βέβαιο πως οι εργαζόμενοι αλλά και οι προσκεκλημένοι του, θα είναι ασφαλείς. Η Spring/Summer 2021 συλλογή του, θα παρουσιαστεί σε έναν ανοιχτό χώρο, που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Το show θα είναι διαθέσιμο και μέσω διαδικτύου, μιας και είναι σχεδόν βέβαιο πως πολλοί θα είναι αυτοί που δεν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν για να δώσουν το παρόν. Εφόσον η πανδημία έχει αλλάξει οριστικά τον τρόπο που λειτουργούσαμε μέχρι πριν λίγους μήνες, είναι προφανές πως τόσο ο κόσμος της μόδας αλλά και πολλοί ακόμη τομείς, πειραματίζονται και προσπαθούν να βρουν τον δικό τους δρόμο στα νέα δεδομένα.

Για τον οίκο Burberry, είναι ο πρώτος που παίρνει μια τόσο τολμηρή απόφαση να ανακοινώσει τα ακριβή σχέδιά του για τον επόμενο Σεπτέμβριο. Στη Μεγάλη Βρετανία, που τώρα έχει αρχίσει να επανέρχεται από το lockdown, πάνω από 300 χιλιάδες άνθρωποι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό ενώ τουλάχιστον 42 χιλιάδες έχουν χάσει τη ζωή τους από την ασθένεια.

Πηγή