Eντόπισε τα κομμάτια που θα σε ενθουσιάσουν


Eντόπισε τα κομμάτια που θα σε ενθουσιάσουν

Ξέρω πως ο Ιούνιος είναι μήνας ανανέωσης και προετοιμασίας για το καλοκαίρι μας! Κάθε brand λανσάρει την νέα του καλοκαιρινή συλλογή και εσύ απλώς δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις και που να πρωτοκοιτάξεις. Τι πραγματικά χρειάζεσαι όμως; Το θέμα της βιωσιμότητας είναι κάτι που δεν αφήνουμε στην άκρη αλλά πάντα το έχουμε στο προσκήνιο, προκειμένου να επιλέξουμε κομμάτια που πραγματικά γνωρίζουμε πως μας αρέσουν και θα τα φορέσουμε non stop. Και φυσικά αντί για τον κάδο σκουπιδιών, θα περάσουν από την ανακύκλωση υφασμάτων.


Έχοντας διευκρινίσει αυτό… είναι ώρα να δούμε κάποια από τα νέα λανσαρίσματα, των κορυφαίων νεανικών brands, που ομολογουμένως μας ενθουσίασαν και έχουν σίγουρα ενσωματώσει εκπληκτικά τα πιο δημοφιλή trends του 2020 στις νέες τους συλλογές.


Θα ξεκινήσουμε με μια συνεργασία σταθμό η οποία δεν είναι άλλη από αυτήν της Bershka με την διάσημη Ισπανίδα influencer Jessica Goicoechea.

https://www.instagram.com/p/CBaJC6ZIEbx/


Η συλλογή περιλαμβάνει looks των πιο δυνατών τάσεων μόδας με την Goicoechea να γίνεται η πρωταγωνίστρια της Bershka προκειμένου να δείξει τα αγαπημένα της must have, που δεν να λείπουν από τη ντουλάπα της αυτό το καλοκαίρι.

Τα day-to-night κομμάτια επιστρέφουν ακόμα πιο δυναμικά ενώ το urban και αθλητικό στυλ πρωταγωνιστεί. Ακόμη το ντένιμ ύφασμα, το animal print και τα το Τie dye effect που αποτελούν τα κυριότερα trends δεν λείπουν από την συλλογή.

Συνεχίζουμε δυναμικά με την Pull & Bearη οποία συνεργάστηκε με την Smileyγια να δημιουργήσει μια περιορισμένη έκδοση streetwear capsule collection.

https://www.instagram.com/p/CBF6ciFpq3O/

Θετικότητα, urban style πρωταγωνιστούν στην capsule streetwear συλλογή με εκπληκτικά αξεσουάρ. Η θηλυκή πλευρά της συλλογής διαθέτει επίσης t-shirts και φουτερ που συνδυάζουν κλασικά έργα τέχνης με πρωτότυπα Smiley, καθώς και τζιν σύνολα με all-over Smiley. Η γυναικεία συλλογή συμπληρώνεται από τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν, όπως bucket καπέλα, δαχτυλίδια Smiley, περιδέραια και κάλτσες!

https://www.instagram.com/p/CBL2j8Sp1Yo/

Τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει η Oysho με μοναδικές δημιουργίες, άκρως καλοκαιρινές και απαραίτητες για την παραλία. Αν οι διακοπές είναι στο προγραμμά σου, τότε μην παραλείψεις να τσεκάρεις την καλοκαιρινή συλλογή με εκπληκτικά beachqwear κομμάτια, αξεσουάρ και πέδιλα.

https://www.instagram.com/p/CBGWlroHNWl/
https://www.instagram.com/p/CBYSKm3nBzY/
https://www.instagram.com/p/CBXx7ucnxx0/
https://www.instagram.com/p/CBTlWqPnZvZ/

Πηγή