Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για την εξέλιξη του στιλ της


Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για την εξέλιξη του στιλ της

«Κοιτάζοντας πίσω, υποθέτω ότι ήταν ένδειξη ανασφάλειας ότι πάντα φορούσα ρούχα που ήταν πολύ σφιχτά, πολύ καλά», δήλωσε η 46χρονη πλέον Victoria Beckham. Η γυναίκα που στο παρελθόν βραβεύτηκε ως fashion icon με το little black dress της, σήμερα έχει αποκτήσει εξολοκλήρου εντελώς διαφορετική αισθητική και στιλ.

https://www.instagram.com/p/B8oQUdKpqu-/

«Η αυτοπεποίθησή μου έχει σίγουρα αυξηθεί καθώς μεγαλώνω".Κατά τη διάρκεια της πορείας της ως Posh Spice στο βρετανικό megagroup The Spice Girls, η Beckham, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής για τα πολύ στενά της φορέματα και τους κορσέδες.

Πλέον όντας και μητέρα 4 παιδιών δηλώνει χαρακτηριστικά: «Συνήθιζα να φοράω πολλάφορέματα με κορσέ και εξακολουθώ να έχω κάποια από αυτά τα φορέματα, αλλά το προσωπικό μου στιλ έχει γίνει πιο χαλαρό. Ξέρω τι δουλεύει πάνω μου, τι φαίνεται καλό. Δεν νομίζω ότι έχω κάτι να αποδείξω τώρα με τον τρόπο που ντύνομαι".

Και παρόλο που η τραγουδίστρια των"Spice World" δεν ντύνεται όπως συνήθιζε πριν από 25 χρόνια, η Beckham συνεχίζει να εμπνέεται από τη δεκαετία του '90 όταν δημιουργεί κομμάτια για τη σειρά της. «Το χρώμα, τα απλά σχήματα. Πιθανόν δεν υπάρχει σχεδιαστής που δεν αντλεί έμπνευση από αυτή τη δεκαετία. Για μένα, δεν αφορά τόσο τη μόδα του δρόμου της δεκαετίας του '90, αλλά τον Martin Margiela και τον Jil Sander. Όχι, μόνο οι συλλογές, αλλά τα shows τα μοντέλα, η μουσική".

https://www.instagram.com/p/B8oNghRpTwO/

Η Beckham μεταξύ των άλλων δεν έχασε και την ευκαιρία να μιλήσει ανοιχτά για το πώς η βιομηχανία της μόδας μπορεί να υποστηρίξει το κίνημα του Βlack Lives Matter:

https://www.instagram.com/p/CBDg0OYJ1VT/

"Ξεκινά με την εκπροσώπηση, τόσο εντός της επιχείρησής μας όσο και με τους εξωτερικούς συνεργάτες. Ως πρώτο βήμα, δημιουργήσαμε μια εσωτερική ομάδα εργασίας για να εξετάσουμε τα πάντα, από τις ομάδες μας και το ταλέντο μας έως τους casting, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας.Στη συνέχεια, θα παρέχουν πρόσθετη ομαδική εκπαίδευση για να ακούσουν και να συζητήσουν τα ζητήματα, επιτρέποντας στους ανθρώπους να εντοπίσουν την ασυνείδητη προκατάληψη.

https://www.instagram.com/p/CA4kgcfJR6h/

Είναι καθήκον μας να μιλήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις πλατφόρμες μας για εκπαίδευση, συνομιλία και αλλαγή", συνέχισε. "Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν ούτε θα λυθούν σε μια μέρα, αλλά σαφώς δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλη μέρα για να αρχίσουμε να κάνουμε περισσότερα".

Πηγή