Μια ολοκαίνουργια συλλογή αφιερωμένη σε beachwear κομμάτια


Μια ολοκαίνουργια συλλογή αφιερωμένη σε beachwear κομμάτια

Ο Ιούνιος είναι ξεκάθαρα μήνας αφιερωμένος στα beachwear. Μαγιό, καφτάνια, ρούχα παραλίας και αντηλιακά είναι οι κυριότερες αγορές μας. Νομίζω είναι ιδανικό να ανανεώνεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα με διαχρονικά κομμάτια, αέρινα, λινά και μεταξωτά, τα οποία θα μπορείς να φοράς non stop και τα επόμενα καλοκαίρια σου.

Αέρινα φορέματα, λινά υφάσματα και υπέροχα μαγιό, συνδυασμένα με statement αξεσουάρ που θα κάνουν τις εμφανίσεις σου στην παραλία να ξεχωρίσουν, μπορείς να βρεις στα Marks & Spencer, τα οποία μόλις κυκλοφόρησαν μια ολοκαίνουργια συλλογή αφιερωμένη και ειδικά σχεδιασμένη για καλοκαιρινά looks.

Έντονα prints και χρωματιστά pops αναδεικνύουν τα κλασικά φορέματα της συλλογής, ενώ τα μαγιό κολακεύουν το σώμαμε τα εντυπωσιακά αξεσουάρ να αναδεικνύουν κάθε καλοκαιρινό outfit. Η συλλογή έχει επίσης και άνετα ρούχα, όπως denim σορτς, κλασικά λευκά μπλουζάκια, βαμβακερά φορέματα και εκκεντρικά αξεσουάρ, τα οποία ολοκληρώνουν ιδανικά την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου. Όσο για τα λινά outfit, συνδυάζουν στυλ και χαρακτήρα, χαρίζοντας παράλληλα αίσθηση άνεσης και δροσιάς.

Αν θες να δεις ολόκληρη την νέα συλλογή High Summer από τα M&S, μπορείς να την βρεις στα καταστήματα και ηλεκτρονικά στο www.marksandspencer.gr

Πηγή