Με υπευθυνότητα και πρωτοπορία η μόδα βρίσκει και πάλι τους ρυθμούς της


Με υπευθυνότητα και πρωτοπορία η μόδα βρίσκει και πάλι τους ρυθμούς της

Στις 7 Μαΐου και ημέρα Πέμπτη είχαμε συντονιστεί αναμένοντας το πρώτο διαδικτυακό event στην χώρα μας. Μια πράξη αρκετά πρωτόγνωρη που ήρθε αναγκαστικά στα πλαίσια της κοινωνικής απομόνωσης.

H εταιρεία Havaianas,γνωστή για τις σαγιονάρες της, οι οποίες κάθε καλοκαίρι γίνονται ανάρπαστες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, μας παρουσίασε την νέα της συλλογή για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020.

https://www.instagram.com/p/B_KzdnvnPid/

Όσον αφορά την διαδικτυακή εκδήλωση εκπρόσωποι από τα MME, καθώς και influencers, συντονίστηκαν διαδικτυακά και ήρθαν «κοντά», βιώνοντας μια ξεχωριστή και καλοκαιρινή εμπειρία. Οι καλεσμένοιείχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν με ένα διαφορετικό τρόπο τα highlights της φετινής συλλογής Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020. Δεν έλειψαν βέβαια και οι εκπλήξεις, όπως ήταν η συνταγή που μοιράστηκε με τους καλεσμένους ο γνωστός food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδηςγια ένα άκρως καλοκαιρινό και δροσιστικό smoothie, καθώς και η guest εμφάνιση παπαγάλου που έδωσε και φέτος μια εξωτική νότα σε αυτή την ξεχωριστή παρουσίαση.

Επίτιμοι καλεσμένοι της παρουσίασης ήταν η Mrs. Merel Werners, Marketing Director Havaianasκαι ο κ. Στέργιος Καρακώστας, Country Manager του brand Havaianas σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Mrs. Merel Werners από την Βραζιλία, εξέφρασε το θαυμασμό της προς την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και όσον αφορά την επικοινωνιακή πρωτοπορία με τη διοργάνωση της πρώτης διαδικτυακής παρουσίασης για το brand παγκοσμίως. Τόνισε ασφαλώς ότι ο σκοπός του brand παραμένει πάντα ο ίδιος: να δίνει χρώμα, χαρά και ευτυχία στους ανθρώπους.

https://www.instagram.com/p/B-cNJezqaOP/

Ο κ. Στέργιος Καρακώστας με την σειρά του, τόνισε τη σημασία που δίνει το brand στην αναζήτηση νέων τρόπων επικοινωνίας τόσο με τους εκπροσώπους της μόδας και του lifestyle, όσο και με το καταναλωτικό κοινό, αλλά και την ελπίδα και προσμονή για ένα καλοκαίρι που θα είναι ναι μεν διαφορετικό, αλλά θα έχει σίγουρα «Havaianas διάθεση».

Με νέα σχέδια και χρώματα η Havaianas κηρύσσει επισήμως την έναρξη του καλοκαιριού και πατώντας εδώ μπορείς να βρεις τις νέες σαγιονάρες οι οποίες ομολογουμένως μας ενθουσίασαν με τα νέα σχέδια.

https://www.instagram.com/p/B_FBBLMHv_k/

https://www.instagram.com/p/B76NgzHDAG6/

https://www.instagram.com/p/B9PgW6hnCFp/

Πηγή