Ποιάσχέδια και πατρόν πρωταγωνιστούν φέτος;


Ποιάσχέδια και πατρόν πρωταγωνιστούν φέτος;

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή δεν μπορούμε παρά να αφιερώσουμε ένα άρθρο στα αγαπημένα μας κιμονό τα οποία μας συντροφεύουν σε όλη την διάρκεια της Άνοιξης και του καλοκαιριού. Έχουν αγαπηθεί πολύ και όχι αδικαιολόγητα. Είναι άνετα, κομψά, εντυπωσιακά και προσθέτουν έξτρα στιλ σε μια απλή εμφάνιση.
Όσο για την παραλία είναι ιδανικά. Εύκολα και χωρίς πολύ κόπο ταιριάζουν άψογα με μαγιό,κάνοντας σε να νιώθεις ακόμη πιο όμορφη και καλοκαιρινή.

Όλα αυτά σημαίνουν πως τα κιμονό είναι και πάλι εδώ. Είναι η ώρα να τα βγάλουμε μπροστά στην ντουλάπα μας και να ξεκινήσουμε να τα φοράμε non stop όλες τις ώρες. Ναι! Με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να το φορέσεις από το πρωί εως το βράδυ σε κάθε περίσταση και φυσικά όπως αναφέραμε και στην παραλία!

Επένδυσε σε ένα κιμονό της αρεσκείας σου και αν σου αρέσει και το μετάξι ακόμη καλύτερα. Είναι πολύ πιο δροσερό και ανάλαφρο ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιάζει. Έπειτα ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ, επιλέγεις και τοσχέδιο. Ωστόσο τα μίνιμαλ καιfloral σχέδιαπρωταγωνιστούνκαι στα κιμονό .
Πάμε να δούμε κάποιες από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις με κιμονό για έμπνευση και στιλ.


πηγή φωτογραφιών: pinterest

Πηγή