Μετά από 72 χρόνια ιστορίας δεν πραγματοποιείται λόγω covid/19


Μετά από 72 χρόνια ιστορίας δεν πραγματοποιείται λόγω covid/19

Η πρώτη Δευτέρα του Μαΐου ήταν πάντα συνδεδεμένη με τον μεγαλύτεροθεσμό αφιερωμένο στην δημιουργικότητα, την μόδα, την έμπνευση και τα πολυτελή υφάσματα. Το Met Gala ή Met Ball μονοπωλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον και αποτελεί κορυφαία εκδήλωση η οποία διεξάγεται προκειμένου να συγκεντρωθούν πόροι για την χρηματοδότηση του Costume Institute του Metropolitan Museum of Art, στη Νέα Υόρκη.

Οι πιο λαμπερές προσωπικότητες του Χόλυγουντ έχουν την ευκαιρία να επιχειρήσουν τις πιο ενδιαφέρουσες ενδυματολογικές επιλογές και να συνεργαστούν με κορυφαίους οίκους προκειμένου να κάνουν την καλύτερη εμφάνιση, σύμφωνα με το σχετικό θέμα του εκάστοτε Met Gala.

Φέτος όμως και μετά από 72 ολόκληρα χρόνια από το έτος ίδρυσης του, το event ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας του COVID-19.
Ωστόσο η Julia Roberts προκειμένου να τιμήσει τον θεσμό δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία, στην οποία φορά μια εντυπωσιακή, ασπρόμαυρη δημιουργία από τούλι.

https://www.instagram.com/p/B_x7VH4nvZw/

Η ηθοποιός ποζάρει στο μπάνιο του σπιτιού της, μπροστά από το παράθυρο, γράφοντας στην λεζάντα:

"Εδώ βλέπετε εμένα… να μην πηγαίνω στο Met Ball απόψε", θέλοντας να τονίσει τη σημασία του να μείνουν οι πολίτες στα σπίτια τους.

Πηγή