Ότι καλύτερο μπορείς να φορέσεις για τους επόμενους μήνες


Ότι καλύτερο μπορείς να φορέσεις για τους επόμενους μήνες

Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές. Αν υπήρχε ένα ύφασμα που έχουμε αυτομάτως συνδέσει με αέρινη κομψότητα, καλοκαιρινές στιγμές και απαράμιλλο στιλ τότε αυτό σίγουρα είναι το λινό. Ομολογουμένως λίγο παρεξηγημένο ύφασμα, όμως όλα δείχνουν πως είναι το ύφασμα που θα φορεθεί περισσότερο απ’ όλα τους επόμενους μήνες.

Βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες, απλώς ανυπομονούμε να απολαύσουμε τις ζεστές ημέρες είτε στην πόλη είτε σε παραθαλάσσια περιοχή με στιλ και κομψότητα. Ένα ύφασμα που προσφέρει άνεση, φρεσκάδα και με τις παρακάτω εικόνες, θα εμπνευστείς και θα δημιουργήσεις τα δικά σου μοναδικά outfits με λινά υφάσματα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα λατρευτούν τόσο από εσένα όσο και απ’ τους γύρω σου.

Λινά πουκάμισα/ πουκαμίσες, λινά κοστούμια και φορέματα είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι για τώρα και τους επόμενους μήνες. Προτίμησε λευκό χρώμα ή γήινες αποχρώσεις και θα δεις πόσο εύκολα μπορείς να ντύνεσαι κομψά, χωρίς σκέψη και κόπο.

Έξτρα τιπ: Πρόσθεσε χρώμα με τα αξεσουάρ σου (π.χ ένα clutch σε ποπ αποχρώσεις) και δες κάθε σου εμφάνιση να κερδίζει τις εντυπώσεις και να σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφη από ποτέ.

πηγή φωτογραφιών: pinterest

Πηγή