Αναπληρώνουμε την Άνοιξη που χάσαμε


Αναπληρώνουμε την Άνοιξη που χάσαμε

Ξέρω πόσοέχεις ανάγκη να φορέσεις ξανά τα αγαπημένα σου σύνολα και να αφήσεις στην άκρη τις πιτζάμες και τα αθλητικά σου ρούχα. Να φτιάξεις ξανά τα μαλλιά σου, να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να προσέξεις το μακιγιάζ σου και φορώντας το άρωμα σου, να κυκλοφορήσεις στους Ανοιξιάτικους δρόμους της πόλης.

Υπάρχουν καλά νέα. Και αυτά είναι φυσικά το γεγονός πως από Δευτέρα θα κυκλοφορείς ξανά ελεύθερη σε εξωτερικούς χώρους με σύμμαχο τον Ανοιξιάτικο, υπέροχο καιρό. Πάντα με προσοχή και υπευθυνότητα. Η Άνοιξη που χάσαμε είναι ακόμη εδώ. Και όλα τα σύνολα, χρώματακαι trends που ονειρευόμασταν να φορέσουμε αυτήν την περίοδο, έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να το κάνουμε.

Αυτήν την φορά όμως, ειδικά όταν πρόκειται για ψώνια, στρεφόμαστε στην συνειδητή κατανάλωση. Σε κομμάτια διαχρονικά. Που μας αρέσουν πραγματικά και σκοπεύουμε να τα φορέσουμε ξανά και ξανά για πολλά χρόνια. Η ''fast fashion'' άλλωστε, το να αγοράζουμε δηλαδή κάτι και να το φοράμε μόνο μια φορά ή λίγες, είναι πλέον old fashioned.

Επομένως βγαίνοντας από αυτήν την κρίση, που εύχομαι όλους να μας έκανε λίγο καλύτερους, στην επόμενη αγορά είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι, προτιμώντας κομμάτια με κλασσική αισθητική.

Πηγή