Casual και chic για άνεση και αυτοπεποίθηση


Casual και chic για άνεση και αυτοπεποίθηση

Ήταν μια στιγμή που περιμέναμε αρκετό καιρό. Μπορεί ο κίνδυνος να είναι ακόμη εδώ και το ‘’τι να φορέσω σήμερα’’ να μην μας απασχολεί έντονα, όμως η ανυπομονησία για μια νέα αρχή και για μια νέα περίοδο, όπου έχουμε την ευκαιρία να κυκλοφορήσουμε σε εξωτερικούς χώρους χωρίς την υποχρέωση αποστολής μηνύματος, μας κάνει να ονειρευτούμε τις πρώτες μας εμφανίσεις μετά την άρση της καραντίνας.


Οι δρόμοι αρχίζουν ξανά να γεμίζουν, ο κόσμος να κυκλοφορεί και πρωταρχικό μέλημα να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και κανόνες. Η πρώτη βόλτα μετά απόκαιρό σπίτι, σίγουρα είναι ιδιαίτερη και αποκτά άλλη αξία. Ήδη η διάθεση για μόδα και στιλ στους δρόμους της πόλης είναι εμφανής.

Μπορεί να μην αισθάνεσαι έτοιμη να αποχωριστείς τα άνετα αθλητικά σου ρούχα,μπορεί αντιθέτως να ανυπομονείς να φορέσεις ξανά τα αγαπημένα σου σύνολα ήμπορεί να ανυπομονείς να φορέσεις τις νέες σου ηλεκτρονικές αγορές… όπως και να έχει η ζωή συνεχίζεται και οφείλουμε να βρούμε προσεκτικά τους ρυθμούς που είχαμε αφήσει για αρκετό καιρό πίσω.

Τα λινά υφάσματα, οι βερμούδες, τα shirt dresses και τα ‘’αφράτα’’ clutches πρωταγωνιστούσαν και εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν. Όποια και αν είναι η δική σου διάθεση, τα παρακάτω looks θα σε εμπνεύσουν για την πρώτες σου εμφανίσεις ελευθερίας.




πηγή φωτογραφιών: pinterest

Πηγή