Οι δημιουργίες από την Chiara Ferragni και την Champion


Οι δημιουργίες από την Chiara Ferragni και την Champion

Η Ιταλίδα Chiara Ferragni μια από τις πιο επιδραστικές γυναικείες προσωπικότητες στο ψηφιακό επιχειρηματικό τοπίο συνεργάστηκε με το brand αθλητικών ειδών Champion και δημιούργησαν μια δυναμική συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/B_SIUeRFAOv/

Τα αθλητικά είδη και ρούχα, ιδιαιτέρως την περίοδο της καραντίνας τιμήθηκαν όσο ποτέ άλλοτε. Και προ καραντίνας όμως, το street style είχε αναδείξει έντονα την chic athleisure τάση, όπου είδαμε μοναδικούς συνδυασμούς με αθλητικά ρούχα και glam κομμάτια.

https://www.instagram.com/p/B_NfhA-JEOP/

Η αθλητική ένδυση εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και η νέα συλλογή της Champion x Chiara Ferragni είναι η ιδανική πρόταση για αθλητικές εμφανίσεις και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Θηλυκά ρούχα, cropped tops, κολάν, ονειρικές παστέλ αποχρώσεις, χρωματικές αντιθέσεις και μεταλλικές λεπτομέρειες είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της ολοκαίνουργιας συλλογής.

https://www.instagram.com/p/B_MaZBnp1C-/

Την συλλογή μπορείς να την βρεις από αρχές Ιουνίου στα flagship καταστήματα Chiara Ferragni και Champion ή στο ChampionStore.com και ChiaraFerragniCollection.com