Ένα σύντομο ταξίδι νοσταλγίας και έμπνευσης


Ένα σύντομο ταξίδι νοσταλγίας και έμπνευσης

Δεν ξέρω αν ‘’δουλεύει’’ και σε σένα… εγώ πάντως όταν θέλω από κάπου να αντλήσω δύναμη και να ξεχαστώ, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να κοιτάω παλαιότερες φωτογραφίες από πολύ καλές εποχές. Η νοσταλγία σου προσφέρει κατά κάποιον τρόπο μια λύτρωση και σε κάνει να ανυπομονείς για νέες στιγμές.

Τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα για τον νέο covid/19 έχουν αρχίσει δειλά να ξεπροβάλλουν. Και αυτό σίγουρα μας επιτρέπει να ονειρευτούμε και εμείς με την ησυχία μας, τις στιγμές δίπλα σε θάλασσα με το αγαπημένο μας μπικίνι ήολόσωμο. Κάθε καλοκαίρι έχει την δική του ιστορία λένε. Και κάθε μαγιό θα έλεγα εγώ… Κάθε φορά που ξαναβλέπεις τα μαγιό σου, έχουν και αυτά τις δικές τους αναμνήσεις.


Οι τάσεις της εποχής είναι δυο. Η μίνιμαλ σικ κομψότητα και τα vintage κομμάτια. Και λέγοντας για vintage κομμάτια δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε την αίγλη και τον ρομαντισμό των vintage μαγιό που αποτελούν πλέον διαχρονική τάση στα καλοκαίρια μας.

Με λίγη φαντασία και τις παρακάτω εικόνες σε αφήνω σε ένα σύντομο νοσταλγικό ταξίδι, με vintage μαγιό και ανυπομονησία για ακόμη πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές και αναμνήσεις.







πηγή φωτογραφιών: pinterest