Θα σου κρατήσουν την ''κατάλληλη'' συντροφιά


Θα σου κρατήσουν την ''κατάλληλη'' συντροφιά

Σίγουρα περνάμε πολύ χρόνο στα social media έχοντας αρκετό ελεύθερο χρόνο. Είναι σημαντικό όμως να επιλέγεις τους ‘’κατάλληλους’’ λογαριασμούς που θα ακολουθήσεις, ανάλογα με το στιλ και την αισθητική σου. Προτίμησε να γεμίσεις την αρχική σου σελίδα με θετική όψη, πολλή τέχνη, μόδα και ενδιαφέρουσες εικόνες.
Θα ήταν καλύτερο να αποφύγεις, πόσο μάλλον αυτήν την περίοδο, την αρνητικότητα και την απαισιοδοξία.

Γι’ αυτό σου τον λόγο, βρήκαμε τα γνωστότερα instagram accounts, τα οποία περιέχουν φυσικά πολλή μόδα, τέχνη και δημιουργικότητα. Θα είναι από τις καλύτερες συντροφιές σου, αφού τα live με μακιγιάζ, υγιεινές συνταγές, βιβλία και πολλά ακόμη επικρατούν!

Ξεκινάμε με την Gabrielle Caunesil, την Γαλλίδα που περνά την καραντίνα της στην γειτονική Ιταλία. Σίγουρα οι πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες. Με το πέρασμα του χρόνου όμως η Gabrielle βρήκε τρόπους για να περνάει όσο πιο δημιουργικά μπορεί στο σπίτι της και να είναι ιδιαίτερα ενεργή με το διαδικτυακό κοινό της. Καθημερινά σχεδόν, κάνει instagram liveμε διαφορετικό θέμα την κάθε φορά, ενώ δεν παραβλέπει να υπενθυμίζει στο κοινό της να παραμένει σπίτι και αισιόδοξο.

https://www.instagram.com/p/B-WlaU0hWzD/

Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και η fashion stylist Pernille Teisbaek. Σύγχρονη αισθητική, πολύ μοντέρνα και πρωτότυπο περιεχόμενο. Δεν λείπουν και οι φωτογραφίες από ονειρεμένα τοπία...

https://www.instagram.com/p/B--Ma_nFWiP/

Η αδυναμία μου προς την Γαλλική αισθητική και τις ρομαντικές Γαλλίδες ''επαναστάτριες'' της εποχής, δεν μπορεί να κρυφτεί...

https://www.instagram.com/p/B-pIeHCK5Pi/

Από super models έχει ξεχωρίσει με διαφορά η νεαρή Kaia Gerber, τόσο με τα lives της αλλά και με τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες από το ηλιόλουστο LA.

https://www.instagram.com/p/B-3NPMgDxbm/

Kαι για έναν αμιγώς fashion λογαριασμό, η Μaria Κragmann από την Κοπεγχάγη, θα σε εμπνέει καθημερινά με Σκανδιναβικές επιρροές.

https://www.instagram.com/p/B-9x20xj6Pp/