Πώς σου φαίνονται τα λευκά είδη που ρυθμίζουν την θερμοκρασία του σώματος


Πώς σου φαίνονται τα λευκά είδη που ρυθμίζουν την θερμοκρασία του σώματος

Αν ψάχνεις τρόπους για να κάνεις την παραμονή σου στο σπίτι, την πιο ευχάριστη διαδικασία και να προσθέσεις και κάποιες πινελιές πολυτέλειας στην καθημερινότητα σου, τώρα ειδικά που έχεις και τον χρόνο να το κάνεις, τότε αυτή η ανάρτηση είναι για σένα. Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, αφού παρακάτω θα δούμε κάποιου τρόπους με τους οποίους μπορείς κάνεις την καραντίνα σου λίγο πιο όμορφη και ακόμη πιο cozy.

https://www.instagram.com/p/B-KSiAGAy2Y/

Γνωρίζεις ήδη πως η ψυχολογία μας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες και αν αποφασίσεις να παραμελήσεις παντελώς τον ευατό σου και την εμφάνιση σου, τώρα που έχεις μια ακόμη επιπλέον δικαιλογία για κάτι τέτοιο, είναι πιθανό να επηρεαστείς από αυτό και ψυχολογικά. Επομένως μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσει παραμελημένος, αλλά αντιθέτως!

Η Marks & Spencer λοιπόν έρχεται να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει σωστό cocooning στο σπίτι! Έχει δημιουργήσει ονειρεμένα λευκά είδη για το κρεβάτι, πολυτελή ρούχα ύπνου και χαλαρωτικά αρώματα για έναν βαθύ ύπνο. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως τα λευκά είδη βοηθούν στην ρύθμιση θερμοκρασίας του σώματος κατά την διάρκεια της νύχτας. Όσο πιο ιδανική είναι η θερμοκρασία κατά την διάρκεια του ύπνου, τόσο καλύτερη ποιότητα ύπνου θα έχετε.

https://www.instagram.com/p/B91j_koA6XI/

https://www.instagram.com/p/B-AEB33AAeE/

Σε συνδυασμό των παραπάνω με απαλές, μεταξωτές πιτζάμες, plus τα χαλαρωτικά αρώματα, τότε πρόκειται για μια εμπειρία πολυτελείας, την οποία θα απολαύσετε και θα κάνουν την νύχτα σας πιο όμορφη.

https://www.instagram.com/p/B9uDiDTgfWw/

Εκτός όμως από τις πιτζάμες και τα σεντόνια του κρεβατιού, μπορείς να βρεις loungwear κομμάτια που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση. Είτε για μέσα στο σπίτι, το σούπερ μάρκετ, το περπάτημα, την βίντεο κλήση! Σε οποιαδήποτε από τις τωρινές περιστάσεις που βιώνουμε, τα lounge wear της Marks & Spencer, εκτός από το γεγονός πως θα εντυπωσιάσουν, θα τα λατρέψεις.

https://www.instagram.com/p/B9tt41rggs7/

Wide-leg παντελόνια, βαμβακερά hoodie για μεγαλύτερη άνεση αλλά και κασμίρ υφάσματα είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε!

Για να δεις περισσότερα πάτησε εδώ.