Τρέξε να προλάβεις, τρέξε να ζήσεις, τρέξε «φωτίζοντας» τη νύχτα


Τρέχεις. Τρέχεις για να προλάβεις τη σχολή. Τρέχεις για να προλάβεις τη δουλειά. Το ραντεβού. Τις υποχρεώσεις. Τρέχεις όλη μέρα. Τώρα μπορείς να τρέχεις και τη νύχτα…αλλά για πάρτη σου.
Τα adidas Originals επαναδημιουργούν το κλασικό urban running sneaker και λανσάρουν το Nite Jogger

niteinside2.jpg

 

Είναι για αυτούς που δεν τους σταματάει η νύχτα. Βγαίνουν και τρέχουν, δημιουργούν, πάνε μπροστά!
Με το μήνυμα “speed of nite” γραμμένο με κώδικα morse στην εξωτερική του σόλα και στη γλώσσα, το nite jogger μας εμπνέει να μη σταματάμε ποτέ. Να συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα όνειρα μας.

niteinside1.jpg

 

Τεχνολογία Hi-Vis και προχωρημένο design σε νέα, αναμφισβήτητα fashioinable μορφή, φωτίζει όποιον τα φοράει το σκοτάδι.
Η adidas, έχοντας συνεργαστεί με ένα παγκόσμιο δίκτυο καλλιτεχνών, για την παρουσίαση των nite jogger, στην Ελλάδα, επέλεξε τον new entry rapper, Saske.

niteinside4.jpg

 

Οι ομάδες του καλλιτέχνη και των adidas Originals, δημιούργησαν το video clip του νέου τραγουδιού του Saske, «Ένστικτο», το οποίο θα παρουσιάστεί σε ένα Live, Hi-Vis performance.
Αυτό το πάρτι δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα!

Δες γιατί

.be


Το Location είναι μυστικό. Ο μόνος τρόπος να προμηθευτείς μία από τις πολυπόθητες προσκλήσεις, είναι να επισκεφτείς το adidas Originals store Athens (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου).

Πρόλαβε μέχρι τις 21/4!
To Nite Jogger θα το βρεις στο adidas Originals store Athens, σε επιλεγμένα sneaker stores αλλά και στο adidas.gr, σε μια ποικιλία διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών.

@adidasOriginals #NITEJOGGER