Η αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μάγεψε κοινό και fashionistas


Aποθεώθηκε ,για ακόμη μια φορά στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι ( Paris Fashion Week Haute Couture ) η Σήλια Κριθαριώτη. Παρουσιάζοντας  την νέα της συλλογή για το καλοκαίρι 2018 στην αίθουσα Salon Vendôme του Ritz Paris,η διεθνώς καταξιωμένη  Ελληνίδα σχεδιάστρια επευφημήθηκε από  πλήθος διάσημων αλλά και fashion experts, δημοσιογράφους Μόδας  από τα μεγαλύτερα περιοδικά  καθώς και φανατικό fashion dedicated fans  που παρευρέθηκαν στην επίδειξη.

photo_first.jpg

 

Τίτλος της επίδειξης ήταν η ''Ψυχή''. Aυτή που, σύμφωνα με τον μύθο, ήταν τόσο όμορφη που έκανε την Αφροδίτη να τη ζηλέψει! Η συλλογή αποτελεί ύμνο στον ρομαντισμό, την αθωότητα, την θετική ενέργεια και την χειροποίητη δημιουργία. Η ίδια η Σήλια  δήλωσε ''Αισθάνομαι συγκινημένη που για μια ακόμη φορά κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα: να δείξω μια Συλλογή στο Παρίσι στη διάρκεια του Paris Fashion Week Haute Couture και να αρέσει σε ανθρώπους, η γνώμη των οποίων έχει αξία για μένα.''

photo_second.jpg 

Κράμα ρομαντισμού και δυναμισμού , η αγαπημένη σχεδιάστρια δήλωσε επίσης : «Λένε πώς όταν ανθίζουν τα λουλούδια, ανθίζει και η ελπίδα. Θεωρώ πώς, στη δυσκολία των καιρών, οφείλουμε να προβάλλουμε την αθωότητα, να αναδεικνύουμε την ομορφιά και να λειτουργούμε με θετική ενέργεια».

Και , βέβαια, δεν είναι καθόλου τυχαίο που το σημείωμα της που μοιράστηκε στους καλεσμένους ξεκινούσε  με το στίχο του Οδυσσέα Ελύτη «παρά λίγη καρδιά, ο κόσμος θα ήταν άλλος». 

photo_third_resized.jpg 

Στην εντυπωσιακή επίδειξη της Σήλιας πρωταγωνίστησαν τα παλ χρώματα, οι φίνες γαλλικές δαντέλες, τα περίτεχνα κεντήματα. Τα φτερά και τα χειροποίητα κρόσια  απογγείωσαν τις δημιουργίες της.

Το έντονο κίτρινο, όπως ο ελληνικός καλοκαιρινός ήλιος, το baby blue όπως ο ελληνικός ουρανός, το ροζ, όπως το χρώμα του ουρανού στο ηλιοβασίλεμα μιας καλοκαιρινής ημέρας, έδωσαν ένα τόνο ζωντάνιας..

photo_fourth_resized.jpg 

Η συλλογή "Celia Kritharioti, Καλοκαίρι 2018",  με τη λάμψη, την κομψότητα, τον φίνο σχεδιασμό και την ιδιαίτερη προσωπικότητα της κέρδισε τους πάντες. Τα μοντέλα, των οποίων το μακιγιάζ επιμελήθηκε η MAC, έκλεψαν κι αυτά τις εντυπώσεις.

photo_fifth_resized.jpg photo_sixth_resized.jpg photo_seventh_resized.jpg photo_eighth_resized.jpg photo_nineth_resized.jpg