Τι είδαμε στους δρόμους της Φλωρεντίας;


Μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες για την ανδρική ένδυση είναι η έκθεση του Pitti Uomo. Κάθε χρόνο, στις αρχές της νέας σεζόν, όλοι οι fashion experts μαζεύονται στην Φλωρεντία της Ιταλίας, με σκοπό να παρακολουθήσουν τις πρεμιέρες των νέων ανδρικών συλλογών μεγάλων οίκων.

Αυτή την φορά, σειρά έχουν οι παρουσιάσεις των FW ’19 ανδρικών συλλογών που παρουσιάζουν brands όπως Versace, Fendi, Y/Project, Prada και πολλά άλλα.

Στους δρόμους της Φλωρεντίας, έχει συγκεντρωθεί ένα τεράστιο stylish crowd, άνθρωποι από τον χώρο της Μόδας και όχι μόνο, με σκοπό να παρακολουθήσουν τις εκπληκτικές συλλογές.

Η φωτογράφος Eva Al Desnudo, για το highsnobiety.com φωτογράφησε μερικούς από τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους που παρευρέθηκαν στο Pitti Uomo με αφορμή τις ανδρικές FW’19 συλλογές.

Άνδρες οι οποίοι έστρεψαν τα βλέμματα με την παρουσία τους και με looks τα οποία εμπνέουν, είτε είσαι άνδρας, είτε γυναίκα.

19pittiuomo_ss_eva_01.jpg19pittiuomo_ss_eva_02.jpg19pittiuomo_ss_eva_03.jpg19pittiuomo_ss_eva_04.jpg19pittiuomo_ss_eva_05.jpg19pittiuomo_ss_eva_06.jpg19pittiuomo_ss_eva_07.jpg19pittiuomo_ss_eva_08.jpg19pittiuomo_ss_eva_09.jpg

Φωτογραφίες: Eva Al Desnudo για το highsnobiety.com