Είναι ο πρώτος άνδρας που φωτογραφίζεται για το brand!


O Michael B. Jordan κάνει το ντεμπούτο του ως το πρώτο πρόσωπο της Coach Men! Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην πρώτη του καμπάνια μόδας για το brand!

Ο 31χρονος σταρ ποζάρει στον φακό του ταλαντούχου Craig McDean για την Spring 2019 συλλογή του οίκου.

Όπως περιμέναμε, ο Jordan στην φωτογραφίες είναι η επιτομή του… κουλ τύπου, ένας τύπος άνδρα που εκφράζει απόλυτα τον Coach man.

Με σετ μια έρημο στο Λος Άντζελες, ο Michael ποζάρει καθισμένος πάνω σε ένα παλιό αυτοκίνητο, φορώντας μερικές από την εμβληματικές σιλουέτες του οίκου.

Στην καμπάνια, παρελαύνουν και οι τσάντες της Coach όπως η Signature Rivington Backpack, η Rivington Belt Bag και η Metropolitan Carryall Bag.

Μαζί με το λανσάρισμα της καμπάνιας, το brand παρουσίασε και την καμπάνια της συλλογής ανδρικών αρωμάτων στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί ο Jordan.

Ο ηθοποιός δήλωσε για την συνεργασία του με τον αμερικανικό οίκο: «Είμαι περήφανος που είμαι το πρόσωπο της Coach Μen. Είμαι φαν της Coach εδώ και πολύ καιρό και πραγματικά σέβομαι που συμπεριλαμβάνει διαφορετικές εθνικότητες και έχει αισιόδοξα ήθη. Με τιμάει πολύ που είμαι μέρος του οράματος και την δημιουργικής διαδικασίας του Stuart Vevers».

Δες την καμπάνια παρακάτω.

coachmichaelbjordan_01.jpgcoachmichaelbjordan_02.jpgcoachmichaelbjordan_03.jpgcoachmichaelbjordan_04.jpgcoachmichaelbjordan_05.jpgcoachmichaelbjordan_06.jpgcoachmichaelbjordan_07.jpg