Με μια limited edition συλλογή!


Οι εορτασμοί συνεχίζουν με τον πιο fashionable τρόπο. Το θρυλικό κατάστημα Hoods, κλείνει τα 10 χρόνια από την ημέρα ίδρυσής του και οι πιστοί ακόλουθοί του, NEIGHBORHOOD και BAPE είπαν να το τιμήσουν με μια αποκλειστική συνεργασία.

Ο ιδρυτής της NEIGHBORHOOD, Shinsuke Takizawa είχε «τιζάρει» το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσουν μια ολοκληρωμένη συλλογή, την οποία τώρα, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε.

Πέρα από το “Shark Attack” μπουφάν, το brand μαζί με την Bape θα κυκλοφορήσουν τζιν μπουφάν, Shark hoodies, crewneck t-shirts μέχρι και φόρμες. Σε αξεσουάρ η συλλογή περιλαμβάνει καρφίτσες, καπέλα και το Medicom Toy BE@RBRICKs. Πολλά από τα items της συλλογής έχουν «ντυθεί» με τo φημισμένο camo print της Bape το οποίο περιλαμβάνει το Ape Head μαζί με την νεκροκεφαλή της NEIGHBORHOOD.

Η NEIGHBORHOOD x BAPE HOODS συλλογή για τα 10 χρόνια του HOODS θα κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου και θα βρίσκεται σε ευρύτερη διαθεσιμότητα από τις 2 Ιανουαρίου.

Δες παρακάτω την συλλογή!

bapexnbhd_01.jpgbapexnbhd_02.jpgbapexnbhd_03.jpgbapexnbhd_04.jpgbapexnbhd_05.jpgbapexnbhd_06.jpgbapexnbhd_07.jpgbapexnbhd_08.jpgbapexnbhd_09.jpgbapexnbhd_10.jpg

Κεντρική φωτό: Instagram @ songsenyap