Με σχέδιο του θρυλικού καλλιτέχνη περνάει ένα σημαντικό μήνυμα


Η NOAH συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον θρυλικό Keith Haring. Οι υπεύθυνοι για την καλλιτεχνική κληρονομία του καλλιτέχνη, προσφέρουν στο αμερικάνικο brand ένα καινούργιο σχέδιο για την σειρά, “Peace on Earth”. Μαζί δημιουργούν λοιπόν, μια σειρά από t-shirts.

Με πρωταγωνίστρια την Παναγιά και το Παιδί της, το σχέδιο έχει το χαρακτηριστικό γραμμικό-pop ύφος του Haring. Το σχέδιο πήρε το brand από το A Very Special Christmas εξώφυλλο που είχε σχεδιάσει ο Haring το ’87, για το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ που είχαν κυκλοφορήσει πολλοί καλλιτέχνες μαζί.

Το σχέδιο τυπώνεται σε λευκά και μαύρα t-shirts τα οποία περιλαμβάνουν και τσεπάκια, ενώ στα μανίκια του κάθε τοπ, είναι γραμμένα με μεγάλα γράμματα το όνομα της σειράς, “PEACE ON EARTH.”

Αυτή είναι η δεύτερη συλλογή της NOAH με το Keith Haring estate. Πέρσι η σειρά είχε επικεντρωθεί στην δημιουργία hoodies.

Τα έσοδα από την συλλογή θα δοθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Save the Children. Η συλλογή περιλάμβανε μέχρι και κούπες και χριστουγεννιάτικα στολίδια, όλα τα οποία έχουν ήδη βγει sold out.

Τα t-shirts είναι διαθέσιμα στο επίσημο site της NOAH.

https://www.instagram.com/p/BrgU9ZeARZv/

Κεντρική φωτό: Instagram @noahclothing