Cocooning στο έπακρο, με τα πιο όμορφα χειμωνιάτικα ρούχα!


Αχ, ο χειμώνας! Είναι ωραίος κι αυτός τελικά. Και σε ποιον δηλαδή, δεν αρέσει να είναι με την παρέα του ή με τον/ην αγαπημένο/η του, σε έναν άνετο καναπέ, με άνετα και ζεστά-χουχουλιάρικα ρούχα και να βλέπει ταινίες; Όλοι λίγο-πολύ έχουμε ανάγκη από λίγο cocooning και αυτή η εποχή είναι η καταλληλότερη γι’ αυτό.

Παρόλα αυτά, έχουμε και δουλειές, δεν έχουμε; Είτε είναι μαθήματα στην σχολή, είτε αυτή η part-time δουλίτσα που βρήκες για να ενισχύσεις το μηνιαίο εισόδημά σου ή απλά θέλεις να πας στο αγαπημένο σου στέκι, γιατί ΟΚ, καλό και το «μέσα», αλλά θέλεις και το… «έξω».

Είπαμε, δεν πέφτουμε και σε χειμερία νάρκη τον χειμώνα! Θέλουμε να κάνουμε και τις (stylish) βόλτες μας στην όμορφη Αθήνα. Όπως και να έχει, θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες κάθε σεζόν, όσον αφορά τις εμφανίσεις μας τουλάχιστον.

“Winter Fashion 101” είναι το σημερινό μάθημα σήμερα λοιπόν! Ποια είναι τα must-haves για μια ολοκληρωμένη και άκρως… «κόζικη» χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα;

Μια επίσκεψη στην Forever 21 (Ερμού 46, Αθήνα) και βρήκα την απάντηση! Η χειμερινή συλλογή του brand πέρα απ’ όλα τα trends που καλύπτει, δεν ξεχνάει ποτέ να μας προσφέρει τα “staples” της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Τα ρούχα δηλαδή, που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την ντουλάπα μας!

Η επίσκεψή μου στην Forever 21 με βοήθησε να καταλήξω στα παρακάτω 7 items.

#1. Cozy φουτεράκι

Για τις ημέρες που θέλεις να είσαι άνετη, ζεστή και κουλ με τις εμφανίσεις σου αυτό το ρούχο είναι… must-have!

7musthaveswinterfashion_001.jpg 

#2. Σκουφάκι 

Κάπως πρέπει να ζεστάνουμε και το κεφάλι μας που… παγώνει αυτές τις κρύες ημέρες, δεν πρέπει; Ένα stylish αξεσουάρ, όπως ένα σκουφάκι είναι ο καλύτερος τρόπος!

7musthaveswinterfashion_002.jpg 

#3. Αντιανεμικό bomber jacket

Δεν θα… «καταλάβεις» κρύο με ένα τέτοιο jacket! Το γεγονός ότι είναι πάρα (πάρα) πολύ stylish ένα bomber jacket, το είπαμε; Μπορεί το bomber jacket να ανήκει στην ανδρική συλλογή του brand, αλλά εγώ το αγάπησα πάρα πολύ για εμάς! Εξάλλου, ένα bomber jacket σαν αυτό έχει unisex ιδιότητα και μπορεί να φορεθεί από άνδρες-γυναίκες!

7musthaveswinterfashion_03.jpg 

#4. Lace-up μποτάκια

Ζεστά πόδια=Ζεστή διάθεση. Ωραία τα πάνινα sneakers που φοράς όλη την ώρα και ταιριάζουν με όλα, αλλά και ένα ζευγάρι ζεστά ankle boots με κορδόνια, θα κάνουν την δουλειά άψογα…

7musthaveswinterfashion_04.jpg 

#5. Puffer jacket

Δεν υπάρχει πανωφόρι πιο ζεστό και άνετο από ένα puffer! Ένα μάλιστα σε bold απόχρωση θα κάνει τα χειμωνιάτικα looks ακόμα πιο stylish και εντυπωσιακά! 

 7musthaveswinterfashion_005.jpg

#6. Πουκάμισο

Ένα πουκάμισο είναι το τέλειο ρούχο για layering. Το βάζεις κάτω από ένα πουλοβεράκι. Το φοράς ανοιχτό με ένα t-shirt και ένα jacket από πάνω. Είναι το πιο «ευέλικτο» ρούχο ever!

7musthaveswinterfashion_06.jpg 

#7. Parka

Δεν θα είναι ολοκληρωμένη η χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σου, χωρίς ένα πάρκα! Είναι αρκετά μακρύ ώστε να καλύπτει και μέρος των ποδιών (γενικά είναι ζεστό ένα πάρκα) και stylish αρκετά ώστε να είναι οι εμφανίσεις σου πάντα… on fleek!

7musthaveswinterfashion_007.jpg 

 

Eπισκέψου το κατάστημα της Forever 21, Ερμού 46, Αθήνα  

Credits κεντρικής φωτoγραφίας: DANNY G / Unsplash