«Πειρατικά» t-shirts που φωνάζουν «Υψηλή Ραπτική»


Aν θες τα πιο stylish και κουλ, «πειρατικά» t-shirts για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, τότε «σε ‘χουμε». Το brand Les Vêtements de Football, ένα brand που έχει δημιουργήσει το NSS Magazine, επιστρέφει για ακόμη μια σεζόν, κυκλοφορώντας ποδοσφαιρικά t-shirts, μέσα από τα οποία διακωμωδεί πασίγνωστους σχεδιαστές και οίκους (βλ. Acne, Balenciaga, Vetements κά.).  

Για να γιορτάσει το 2018 FIFA World Cup λοιπόν, λανσάρει «αναβαθμισμένα» t-shirts των…. Balenciagoal, Comme des Goal, Vetements αλλά και…  Bomberry.

Τα ρετρό τύπου jerseys περιλαμβάνουν πολύχρωμα τοπ ποδοσφαίρου τα οποία περιλαμβάνουν τα «πειραγμένα» ονόματα των γνωστών brands, μιξαρισμένα με αυτά εκπροσωπώντας χώρες όπως την Γερμανία, την Αγγλία και Βρετανία.

Το lookbook κυκλοφόρησε πρόσφατα και τις φωτογραφίες και το art direction έχει επιμεληθεί η Amanda Adàsz.

fifatshirts_vetementsdefootball_01.jpgfifatshirts_vetementsdefootball_02.jpgfifatshirts_vetementsdefootball_03.jpgfifatshirts_vetementsdefootball_04.jpgfifatshirts_vetementsdefootball_05.jpgfifatshirts_vetementsdefootball_06.jpgfifatshirts_vetementsdefootball_07.jpgfifatshirts_vetementsdefootball_08.jpg

Τα t-shirts μπορείς να προμηθευτείς, εδώ.