Είναι πολύ καλοί λόγοι. Πίστεψέ με.


Αχ, η φοιτητική ζωή! Είναι η καλύτερη περίοδος στην ζωή ενός ανθρώπου. Είναι τέσσερα από τα πιο ξέγνοιαστα χρόνια που θα ζήσεις ποτέ!

Αυτή η περίοδος είναι αυτή που θα αρχίσεις σιγά-σιγά ν’ ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Μέσα από τις φιλίες που θα κάνεις και τους ανθρώπους που θα γνωρίσεις. Απ’ αυτά που θα μάθεις στην σχολή, από τα ταξίδια που θα κάνεις, μέχρι και τα πάρτι που θα πας (για π.χ. σύντομα θα καταλάβεις ότι η τεκίλα και το ουίσκι δεν πάνε μαζί). Ακόμα και από το στιλ που θα έχεις!

Είναι η τέλεια ευκαιρία αυτή για να πειραματιστείς μέσα από τις εμπειρίες που θα αποκτήσεις και είναι αυτές που θα έχουν αντίκτυπο μέχρι και στο στιλ σου!

Θέλω να ξέρεις όμως ένα πράγμα: ό,τι κάνεις, όσον αφορά τα looks σου τουλάχιστον, κάντο για εσένα. Φόρα ό,τι θες γιατί εσένα σου αρέσει, όχι γιατί το λέει ο/η κολλητή σου ή γιατί το «λέει» το Instagram. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν brands… «εκεί έξω» που σε καθοδηγούν σωστά,  σε αυτό τον τομέα. Και ακόμη καλύτερα νέα απ’ αυτά είναι, ότι αυτά τα brands μπορείς να «εκμεταλλευτείς» επάξια, με την βοήθεια της ISIC κάρτας σου!

Δεν ξέρω αν τα έμαθες, αλλά πλέον, σαν κάτοχος της ISIC κάρτας που είσαι, πέρα από τα ήδη αρκετά προνόμια που έχεις, θα έχεις και τρομερές εκπτώσεις στα Forever 21! Ναι, καλά διάβασες. Το αγαπημένο σου (μας) brand συνεργάζεται με την ISIC κάρτα και προσφέρει έκπτωση έως και -10% σε αγορές από 10 € και πάνω!

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν, να αξιοποιήσεις την ISIC κάρτα σου είναι κάνοντας μια βόλτα από το κατάστημα της Forever 21 (Ερμού 46, Αθήνα). Και παρακάτω έχω 7 λόγους που θα σε πείσουν ν’ αξιοποιήσεις την έκπτωσή σου στο γνωστό brand!

Λόγος #1

Γιατί τώρα που θα βγεις στην παραλία θέλεις το πιο κουλ μαγιό

Το πιο κουλ μαγιό είναι αυτό

7reasonsisiccardf21_01.jpg

 

Λόγος #2

Γιατί το βράδυ έχεις ραντεβουδάκι και θέλεις να δείχνεις «ψαγμένος» με ένα άνετο αλλά και stylish t-shirt

Το άνετο και stylish t-shirt που θα σε κάνει να δείχνεις ψαγμένος

7reasonsisiccardf21_02.jpg 

Λόγος #3

Γιατί θα πας σήμερα στην σχολή και θέλεις να αποδείξεις ότι είσαι σέξι αλλά και κουλ παράλληλα (κάτι σαν την Kendall Jenner) και η κατάλληλη φούστα θα σε βοηθήσει σ’ αυτό

Η κατάλληλη φούστα για να φαίνεσαι σέξι αλλά και κουλ

7reasonsisiccardf21_03.jpg 

Λόγος #4

Γιατί θα πας στους Arctic Monkeys και θέλεις το τέλειο «συναυλιακό» t-shirt (τρέμε Coachella)

To Coachella θα τρέμει μ’ αυτό το t-shirt

7reasonsisiccardf21_04.jpg 

Λόγος #5

Γιατί διάβασες στο Platform ότι τα τρόπικαλ πουκάμισα είναι της μόδας ε, και θες να είσαι τρόπικαλ βρε αδερφέ

Το πιο τέλειο τρόπικαλ πουκάμισο

7reasonsisiccardf21_05.jpg 

Λόγος #6

Γιατί γνώρισες ένα τύπο μέσω Instagram και ένα σέξι crop top θα σε κάνει να αισθανθείς τέλεια το βράδυ που θα βγείτε (btw αν τον δεις να φοράει ένα άνετο και stylish t-shirt είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο)

To σέξι crop top για να αισθανθείς φανταστικά

7reasonsisiccardf21_06.jpg 

Λόγος #7

Γιατί θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, γιατί είσαι απλά θεά και έχεις έκπτωση στη Forever 21 με την κάρτα ISIC. Κακό είναι δηλαδή;

Δεν είναι καθόλου κακό δώρο το μαύρο αυτό σορτς με τα κρόσσια

7reasonsisiccardf21_07.jpg Forever 21: Ερμού 46, Αθήνα