Under-age δεν είσαι πια. Ούτε και τα ρούχα σου πρέπει να είναι…


Τι νόημα έχει η Μόδα, αν δεν μπορείς να πειραματιστείς μ’ αυτή; Εγώ, πάντως κάπως έτσι αντιμετώπιζα από μικρή, τη Μόδα. Είτε ασχολείσαι επαγγελματικά με τον χώρο αυτό ή απλά επειδή σου αρέσει να εκφράζεσαι μέσα από τις εμφανίσεις σου, το να δοκιμάζεις νέα πράγματα, τάσεις, διαχρονικές αξίες ό,τι θέλεις εσύ, είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε πιο ζωντανοί, πιο active και ότι έχουμε τον έλεγχο. Μπορούμε εμείς να ελέγξουμε το αν θα μας κοιτάξουν περίεργα στο δρόμο γιατί φορέσαμε ένα μαγιό μαζί με το τζιν σορτσάκι μας ή ένα ρούχο το οποίο μπορεί να είναι πιο “out there” και στα μάτια κάποιου να μην «κάτσει» καλά. So what? Αυτές οι σκέψεις είναι περιττές, κατά την γνώμη μου, όταν ξέρεις τι θέλεις από μία σου εμφάνιση.

Θα σου πω λοιπόν, τι θέλω εγώ. Θέλω να μπορώ να φοράω –ανάλογα την σεζόν-, είτε μερικές από τις τάσεις που μου αρέσουν περισσότερο ή απλά ρούχα των οποίων το στιλ απλά με εκφράζει (trend ή μη). Και κάτι ακόμα που θέλω, είναι μια λέξη που είναι σημαντική τα τελευταία χρόνια στην ζωή όλων των Ελλήνων: οικονομία.

Πώς μπορώ να πειραματιστώ ενδυματολογικά φέτος το καλοκαίρι, αν πρέπει να ξοδέψω τα λίγα ευρώ που έχω στο πορτοφόλι μου, αποκλειστικά για ένα t-shirt ή για ένα μαγιό; Θέλω αυτά τα λίγα χαρτονομίσματα (και πολλά, πολλά ψιλά) να λύσουν το πρόβλημα μου, μια κι έξω και να καταφέρουν να μου εξασφαλίσουν ένα κουλ σύνολο!

Για λίγο καιρό έχασα τον ύπνο μου προσπαθώντας να βρω την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Τελικά, μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και την βρήκα να στέκεται περήφανη μπροστά μου! Ήταν το τεράστιο κατάστημα της Forever 21 (Ερμού 46, Αθήνα) που μου έδωσε την λύση!

Το brand έχει πολλά καλά, αλλά δεν θα παρασυρθώ και θα σου πω αυτά που με «καίνε» στην παρούσα στιγμή: έχει ρούχα τα οποία είναι όλα σχεδιασμένα σύμφωνα με τις πιο hot τάσεις της Μόδας (και όχι μόνο), αλλά και εξαιρετικά καλές τιμές. Τόσο καλές που μπορείς με λιγότερο από 40€ να δημιουργήσεις ένα ολόκληρο look!

Προκάλεσα λοιπόν, τον εαυτό μου, ώστε να καταφέρω να δημιουργήσω 5 summer looks από την καλοκαιρινή συλλογή της Forever 21, από τα πιο casual items μέχρι και τα beachwear, τα οποία μπορώ να φορέσω σήμερα το βράδυ κι όλας. Ποιος μπορεί να περιμένει εξάλλου;

Έτσι, και τις τάσεις θα τεστάρω και το πορτοφόλι μου θα είναι ακόμα γεμάτο. ΟΚ, σχετικό το τελευταίο, γιατί δεν είναι ποτέ γεμάτο… Αλλά θα έχω ωραία looks! Ποιος νοιάζεται για τα υπόλοιπα;

 

Look #1

5summerlooks_01.jpg 

Μαγιό €14,95 + Μαύρο σορτσάκι €17,95 + Σαγιονάρες €3,95

 

Look #2

5summerlooks_02.jpg 

Τοπ €14,95 + Ριγέ σορτσάκι €14,95 + Σαγιονάρες €3,95

 

Look #3

5summerlooks_003.jpg

Mαγιό €19,95 + Pencil φούστα €17,95

 

Look #4

5summerlooks_04.jpg

Πουά τοπ €19,95 + Τζιν σορτσάκι €19,95

 

Look #5

5summerlooks_05.jpg

Μαγιό €17,95 + Πουά σορτσάκι €17,95 + Σαγιονάρες €3,95  

 

Απόκτησε και εσύ αυτά τα looks από την Καλοκαιρινή Συλλογή της Forever 21 τώρα, επισκέπτοντας το κατάστημα στην Ερμού 46, στην ΑΘήνα!