Στο γνωστό φεστιβάλ κινηματογράφου φέτος ήταν καλοντυμένοι ΚΑΙ οι άνδρες


Αυτό είναι το καλό με τα μεγάλα φεστιβάλ, σαν το TIFF. Αν είσαι γυναίκα, μπορείς να εμπνευστείς και να απολαύσεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις διάσημων κυριών, αν είσαι άντρας, μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο, με αυτές των celebrity ανδρών.

Το να θαυμάσει κανείς μια τόσο dapper αλλά και κουλ παράλληλα, εμφάνιση ενός άνδρα σαν του James France, Shia Lebeouf, του Javier Bardem και δεν ξέρω και εγώ ποιου άλλου, μπορεί να μην σε κάνει να ζηλέψεις την εμφάνιση αυτή απαραίτητα, αλλά σίγουρα θα σε κάνει να σκεφτείς, μήπως θα πρέπει να φορέσεις και εσύ ένα τέτοιο ρούχο, κάποια στιγμή της ζωής σου.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και με την Μόδα, εξάλλου, όποιο το φύλο σου. Αρχικά, σπέρνεται ο σπόρος και έπειτα μια θαυμάσια «ιδέα» φυτρώνει. Γι’ αυτό και χρειαζόμαστε αυτή την άτιμη… έμπνευση από το κόκκινο χαλί, την street style μόδα, τις πασαρέλες κτλ. Γιατί μέσα απ’ όλη αυτή την φασαρία, μπορούμε μόνοι μας εν τέλει, να δημιουργήσουμε κάτι θαυμάσιο ή κάτι καινούργιο για εμάς που θα μας κάνει τελικά να δούμε τα πράγματα αλλιώς.

Ναι όλα αυτά, από τις παρακάτω εμφανίσεις…

2017tiff_menonredcarpet_01.jpg

James Franco

2017tiff_menonredcarpet_02.jpg

Douglas Booth

2017tiff_menonredcarpet_03.jpg

Shia Lebeouf

2017tiff_menonredcarpet_04.jpg

George Clooney

2017tiff_menonredcarpet_05.jpg

Dave Franco

2017tiff_menonredcarpet_06.jpg

Tom Datnow

2017tiff_menonredcarpet_07.jpg

Javier Bardem

2017tiff_menonredcarpet_08.jpg

Timothée Chalamet

2017tiff_menonredcarpet_09.jpg

Jeff Bauman και Jake Gyllenhaal