Οι street style εμφανίσεις των locals ήταν ένα mix&match από ενδιαφέροντα μοτίβα και κλασικές αποχρώσεις


Η Στοκχόλμη έχει αρχίσει να γίνεται από τις no.1 ευρωπαϊκές πόλεις, από την οποία αντλούμε πολύ έμπνευση, όσον αφορά την Μόδα. Όχι μόνο οι σχεδιαστές, αλλά και οι ίδιοι οι κάτοικοι της πόλης έχουν μια ενδιαφέρουσα αισθητική και προσέγγιση απέναντι στον χώρο αυτό.

Απόδειξη, αποτελούν οι φετινές street style εμφανίσεις των locals, κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Στοκχόλμης, για τις SS ’18 ανδρικές συλλογές.

Ποια ήταν τα βασικά στοιχεία των εμφανίσεών τους; Τα color-blocking looks τα οποία θα θέλεις οπωσδήποτε να αντιγράψεις και φυσικά όλα τα graphic tees που συνεχίζουν ακόμη και φέτος να αποτελούν βασικό μέρος των εμφανίσεών μας, σε άνδρες και γυναίκες.

Φυσικά, αυτό που ξεχωρίσαμε περισσότερο ήταν όλα τα ενδιαφέροντα prints που έπαιξαν πρωταγωνιστικό αλλά και καθοριστικό ρόλο στα looks των stylish αυτών ανδρών. Από τα πιο κλασικά καρό μοτίβα μέχρι και τα πιο περίπλοκα, συνδυασμένα σε πολλές περιπτώσεις με κλασικές αποχρώσεις, όπως αυτές του χακί, καφέ και του cream, οι εμφανίσεις αυτές κατάφεραν να εντυπωσιάσουν. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι προσφέρουν τελικά σε όλους εμάς αρκετή έμπνευση, η οποία θα είναι η κινητήριος δύναμη ώστε να συνθέσουμε ενδιαφέροντα και stylish σύνολα.

stockholmfashionweek_ss18_01.jpgstockholmfashionweek_ss18_02.jpgstockholmfashionweek_ss18_03.jpgstockholmfashionweek_ss18_04.jpgstockholmfashionweek_ss18_05.jpgstockholmfashionweek_ss18_06.jpgstockholmfashionweek_ss18_07.jpgstockholmfashionweek_ss18_08.jpgstockholmfashionweek_ss18_09.jpgstockholmfashionweek_ss18_10.jpg