Hoodies και t-shirts δια χειρός του γνωστού καλλιτέχνη


Είναι πλέον πολύ συχνό φαινόμενο για έναν γνωστό καλλιτέχνη/τραγουδιστή να κυκλοφορεί μια stylish συλλογή, με αφορμή την επερχόμενη περιοδεία του. Μπορούμε για αυτό να ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, τον Kanye West ο οποίος ξεκίνησε το trend του stylish και καλοραμμένου merchandise πριν λίγα χρόνια, παρουσιάζοντάς το μαζί με τις Yeezus συλλογές του για την Adidas.

Μετά από αυτόν λοιπόν, ένα σωρό καλλιτέχνες ακολούθησαν τα βήματα του γνωστού ράπερ και άρχισαν να κυκλοφορούν το δικό τους merch με streetwear εμπνευσμένα ρούχα όπως hoodies και t-shirts, με σκοπό και να εκμεταλλευτούν την τάση αυτή και να βγάλουν… κατιτίς παραπάνω.

Από τον Justin Bieber, τον Travis Scott, τον Schoolboy Q και πολλούς άλλους, η μόδα των merch ρούχων έχει πλέον φτάσει σε άλλα levels, κάνοντας τα ρούχα αυτά να βγαίνουν sold out στα e-shops, μέσα σε λίγες ημέρες, μέχρι και ώρες.

Ένας ακόμη καλλιτέχνης που μπήκε και αυτός, με επιτυχία στο παιχνίδι του “merch clothing” είναι και ο The Weeknd, ο οποίος τώρα κυκλοφορεί την 3η συλλογή του για το 2017. Το lookbook της FW17 #003 συλλογής κυκλοφόρησε πρόσφατα και παρουσιάζει όλα τα νέα σχέδια της συλλογής.  

Μπες τώρα κι όλας στο site, αν θέλεις να προλάβεις κάποιο από τα ρούχα, μιας και πολλά από αυτά έχουν ήδη βγει sold out.

Aπόλαυσε παρακάτω την συλλογή η οποία απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες.

merchtheweeknd_fw17_01.jpgmerchtheweeknd_fw17_02.jpgmerchtheweeknd_fw17_03.jpgmerchtheweeknd_fw17_04.jpgmerchtheweeknd_fw17_05.jpgmerchtheweeknd_fw17_06.jpgmerchtheweeknd_fw17_07.jpgmerchtheweeknd_fw17_08.jpg