Η Converse υποδέχεται στην οικογένειά της ένα λαμπρό ταλέντο


Δεν φτάνει που έχει κάνει… χαμούλι με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ Scum Fuck Flower Boy και το κομμάτι του I Ain’t got time” στο οποίο υπονοεί ότι είναι γκέι (I’ve been kissing boys since 2004”), ο Tyler the Creator συνεχίζει να μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί του, με το νέο του εγχείρημα.

Ο γνωστός ράπερ-παύλα-σχεδιαστής μόδας-παύλα επιχειρηματίας, βάζει ένα ακόμη σημαντικό «τρόπαιο» στο ενεργητικό του, με μια αξιοπρόσεκτη συνεργασία.

Συνεργάζεται λοιπόν, με την Converse ως το νέο πρόσωπο του brand! Ο Tyler έχει ένα ιδιαίτερο στιλ φορώντας ρούχα σε έντονες αποχρώσεις, με έναν ξεχωριστό «κοροϊδευτικό» τόνο πάντα. Πέρσι, ο ίδιος είχε παρουσιάσει την δική του συλλογή ρούχων σε ένα εντυπωσιακό και διασκεδαστικό fashion show, θέλοντας να εκφράσει την δική του ματιά στην μόδα.

Τώρα λοιπόν, πάει αυτή την… ματιά, ένα βήμα παραπέρα, σχεδιάζοντας ένα νέο μοντέλο για τα θρυλικά παπούτσια της Converse. Σχεδιάζει λοιπόν, το δικό του “One Star” και για να το γιορτάσει και αυτός και το brand, δημοσίευσαν ένα σχετικό βιντεάκι, το οποίο εκφράζει απόλυτα τον χαρακτήρα του Tyler.

{youtube}CmZCF4XV9rM{/youtube}

Το μοντέλο που σχεδίασε ο Tyler, είναι unisex και το σχέδιό του αντικατοπτρίζει απόλυτα το προσωπικό στιλ του, αφού θα κυκλοφορήσει σε μια παστέλ μπλε απόχρωση και λευκή σόλα, συμπεριλαμβάνοντας στο εσωτερικό του παπουτσιού γραφικά από το άλμπουμ του Tyler, Scum Fuck Flower Boy.

converse_onestar_tylerthecreator_01.jpgconverse_onestar_tylerthecreator_02.jpg