Οι πασαρέλες αυτό λένε πάντως.


Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι έχουμε κάποια στιγμή σχολιάσει αρνητικά, το στιλ των τουριστών που κυκλοφορούν –ειδικά αυτή την περίοδο- στην χώρα μας. Λίγο κάτι σαγιονάρες που φοράνε μέσα στο καταχείμωνο, λίγο τα σανδάλια με τις κάλτσες, λίγο κάτι τσαντάκια μέσης κ.ο.κ. “Karma is a bitch” λένε οι Αμερικάνοι και έχουν δίκιο. Γιατί τώρα που τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φοράνε πολλοί τουρίστες, είναι της μόδας, θα πρέπει να αρχίσεις και εσύ να μπεις σε αυτή την λογική των χαβανέζικων πουκάμισων και των άνετων khakis με τις πολλές τσέπες.

Πολλά brands και οίκοι λοιπόν, φαίνεται να έχουν ως οδηγό την αισθητική των «στερεοτυπικών» τουριστικών outfits.

Πολλά από αυτά τα αξεσουάρ και ρούχα έχουν λάβει ένα ενδιαφέρον, σχεδιαστικό makeover και έχουν επαναπροσδιοριστεί μέσα από την έμπειρη ματιά πολλών σχεδιαστών όπως του Raf Simons, του Demna Gvasalia κ.ά. Έτσι, τα ρούχα αυτά που κάποτε έβλεπες στους δρόμους της Πλάκας και κοιτούσες με επικριτικό μάτι, τώρα θα τα δεις αλλιώς και θα θέλεις να συμπεριλάβεις στις εμφανίσεις σου.

Και γιατί όχι εξάλλου; Όλα είναι εφικτά και stylish σε αυτή την ζωή, αν τα συνδυάσεις σωστά και με τα κατάλληλα ρούχα. Ακόμη και fashion items σαν τα παρακάτω…

Χαβανέζικα πουκάμισα

7touristsinspired_clothes_trends_01.jpgGraphic prints7touristsinspired_clothes_trends_02.jpg

Τσάντες που θυμίζουν… αποσκευές

7touristsinspired_clothes_trends_03.jpg

Σαγιονάρες και slides

7touristsinspired_clothes_trends_04.jpg

Αντιανεμικά μπουφάν

7touristsinspired_clothes_trends_05.jpg

Περίεργα ανατομικά sneakers

7touristsinspired_clothes_trends_06.jpg

Khaki παντελόνια

7touristsinspired_clothes_trends_07.jpg