Τα εντυπωσιακά looks απ΄όλα τα party kids του μουσικού φεστιβάλ!


Ένα από τα σημαντικότερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Τo Coachella Festival είναι από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως, κάτι που σημαίνει ότι η προσέλευση του κόσμου είναι από… όλο τον κόσμο.

Με headliners με μερικούς από τους σημαντικότερους μουσικούς της εποχής μας (ναι, ναι μιλάω για τον Kendrick Lamar), όλοι οι fan lovers της ραπ, country, r ‘n b, pop κ.ο.κ. μουσικής σκηνής βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Και ενώ το Coachella μπορεί να είναι από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μουσικής είναι και το σημείο αναφοράς των πιο stylish ανδρών στον κόσμο.

Ευτυχώς για εμάς που fashion photographers σαν τον ταλαντούχο Adam Katz Sinding (του  Le 21ème blog) παραβρέθηκαν εκεί για να απαθανατίσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα και κυρίως τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από το event.

Φυσικά, μερικά από τα IT items της σεζόν είχαν την τιμητική τους στο φεστιβάλ όπως το LV πουκάμισο με το κλασικό μονόγραμμα του brand (που έχει κάνει comeback), τα ροζ φουτεράκια και φυσικά ό,τι σύνολο φόρεσε ο Virgil Abloh του Off-White brand ο οποίος αποτελεί ένας από τους σημαντικότερους trendsetters της γενιάς μας.

coachella-2017-street-style-01.jpgcoachella-2017-street-style-02.jpgcoachella-2017-street-style-03.jpgcoachella-2017-street-style-04.jpgcoachella-2017-street-style-05.jpgcoachella-2017-street-style-06.jpgcoachella-2017-street-style-07.jpgcoachella-2017-street-style-08.jpgcoachella-2017-street-style-09.jpg