Εμφανίσεις με νοήμα, στιλ και swag που έκλεψαν τις εντυπωσεις στο Fashion Week.


Δεν έχουν περάσει πάνω από 10 ημέρες, από τότε που ολοκληρώθηκε και το τελευταίο Fashion Week (αυτό του Παρισιού) και που αισίως και για μια ακόμη σεζόν, ολοκληρώνεται ο λεγόμενος «Μήνας της Μόδας». Μέχρι και σήμερα λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να δούμε με την ησυχία μας, αλλά και πιο συγκεντρωμένα, μια ολοκληρωμένη εικόνα της street style μόδας, που έλαβε μέρος στις πιο αναγνωρισμένες -για την Μόδα-, πόλεις του κόσμου.

Από την urban και άρκως πολιτικοποιημένη Νέα Υόρκη, το «ειλικρινές» και μουντό Λονδίνο, το glamorous αλλά και στιλπνό Μιλάνο μέχρι και το πιο… αυτοδύναμο Παρίσι, η διάθεση και στις τέσσερις αυτές πόλεις είχαν όλες ένα κοινό στοιχείο: την αίσθηση της ενότητας.

Όταν η προσωπική ελευθερία όλων μας, απειλείται, είτε άμεσα ή έμμεσα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος και διέξοδος από το να ξεσπάσει κανείς, μέσα από την μόδα. Ίσως, γι’αυτό και οι παρακάτω εμφανίσεις να ήταν τόσο on point, τόσο σημαντικές. Γιατί δεν πρευσβεύουν μόνο ένα συγκεκριμένο ύφος ή τάση, αλλά αντιθέτως αντικατοπτρίζουν την μια κοινωνική πραγματικότητα, από την οποία πάντα –μα πάντα-, επηρεάζεται ο κόσμος της μόδας. Πόσο μάλλον, εμάς τους «απλούς» ανθρώπους που ζούμε υπό αυτές τις συνθήκες, καθημερινά.

Έτσι, λοιπόν, έχω την ελπίδα, ότι οι παρακάτω εικόνες θα σε εμπνεύσουν αρκετά, ώστε να αντιμετωπίσεις και εσύ την μόδα και κυρίως τις εμφανίσεις σου από εδώ και πέρα, με άλλο μάτι.

ss_fashion_week_fw1718_01.jpgss_fashion_week_fw1718_02.jpgss_fashion_week_fw1718_03.jpgss_fashion_week_fw1718_04.jpgss_fashion_week_fw1718_05.jpgss_fashion_week_fw1718_06.jpgss_fashion_week_fw1718_07.jpgss_fashion_week_fw1718_08.jpgss_fashion_week_fw1718_09.jpgss_fashion_week_fw1718_10.jpg