Η νέα συλλογή της Volcom σε προ(σ)καλεί να μπεις σε mood διακοπών. Ναι, από τώρα.


Έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα στην ανδρική μόδα, τα τελευταία χρόνια. Με την άνοδο της streetwear μόδας, του street style καθ’αυτού, αλλά και της τάσης του athleisure να έχουν «υψώσει» το κεφάλι τους στον χώρο αυτό ακόμα περισσότερο, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα για τους άνδρες. Αυτό φυσικά, ενώ μπορεί κανείς να βρει μέσα από όλο αυτό τον κυκλώνα των τάσεων και των εικόνων που αντικρύζουμε καθημερινά από τα media, το στιλ που τον αντιπροσωπεύει.

Πιστεύω πολύ λοιπόν, μέσα σε αυτή τη «χαοτική» κατάσταση –αν θες-, ότι είναι σοφό, κανείς να βρίσκει… παρηγοριά, σε αυτά που γνώριζε από παλιά. Σε brands που εμπιστευόμασταν από παλιά και που όσο και αν αλλάζει η μόδα ή οι τάσεις, αυτά παραμένουν να διατηρούν την αίγλη, την ποιότητα, αλλά και το… swag που πάντα είχαν.

Ένα από αυτά τα brands είναι και η Volcom. Είναι από αυτά τα labels που δεν άλλαξε την ταυτότητα ή το ύφος του όλα αυτά τα χρόνια, γι’αυτό και συνεχίζει να παραμένει, ένα από τα αγαπημένα μας, για άνδρες και γυναίκες. Αλλά ας κάνουμε focus προς τους άνδρες, και συγκεκριμένα στην νέα συλλογή της Constant Vacation”.

Με ένα άκρως καλοκαιρινό mood, φαίνεται να αντιμετωπίζει το brand τη νέα σεζόν, κάτι που δεν μας χαλάει καθόλου. Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Volcom για το 2017 λοιπόν, αντανακλά την ενέργεια της πόλης, του skate και του surf, καθιστώντας την πηγή έμπνευσης για πολλούς.

Η συλλογή έχει σύγχρονο και καθαρό design, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. «Συστατικά» που τελικά μαρτυρούν την επιτυχία αυτής της συλλογής. Αλλά αν τα λόγια δεν σου αρκούν, οι παρακάτω φωτογραφίες θα σ’το επιβεβαιώσουν αυτό σίγουρα.

constant-vacation-01.jpgconstant-vacation-02.jpgconstant-vacation-03.jpgconstant-vacation-04.jpgconstant-vacation-05.jpgconstant-vacation-06.jpgconstant-vacation-07.jpgconstant-vacation-08.jpgconstant-vacation-09.jpg