To hot trend που οι Ιταλίδες δεν αποχωρίζονται με τίποτα!


To hot trend που οι Ιταλίδες δεν αποχωρίζονται με τίποτα!

Άλλη μια Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο έφτασε στο τέλος της και πέρα από τις εντυπωσιακές συλλογές ρούχων που είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε, είχαμε και τα looks των αγαπημένων μας fashionistas. Φέτος είδαμε τις πιο ιδιαίτερες και fashion forward street style εμφανίσεις της σεζόν να… περπατούν στους δρόμους του Μιλάνο. Οι περισσότερες είχαν έναν κοινό παρανομαστή: το αθλητικό στιλ.

Η τάση του athleisure έχει εξελιχθεί πολύ σαν trend, από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στις πασαρέλες πριν μερικά χρόνια. Τώρα, χαρακτηρίζεται από ένα πιο εκλεπτυσμένο αλλά και urban αποτέλεσμα. Αυτά τα στοιχεία, ήταν ξεκάθαρα στις εμφανίσεις των ιταλίδων που είδαμε να κυκλοφoρούν στους δρόμους του Μιλάνο, κατά τη διάρκεια του Milan Fashion Week, αποδεικνύοντας ότι αυτή η τάση, πολύ απλά, τους ταιριάζει. 

 

3-mfw-street-style-day-01.jpg 3-mfw-street-style-day-02.jpg 3-mfw-street-style-day-03.jpg 3-mfw-street-style-day-04.jpg 3-mfw-street-style-day-05.jpg 3-mfw-street-style-day-06.jpg 3-mfw-street-style-day-07.jpg 3-mfw-street-style-day-08.jpg 3-mfw-street-style-day-09.jpg 

Πηγή:

http://www.allyou.gr/fashion/street-style/23591-athleisure-i-tasi-pou-epikratise-stis-street-style-emfaniseis-tou-mfw