10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ακριβώς αυτό.


Γενικά, υπάρχει πάρα πολύ σαν «τάση» το να βλέπουμε τους γόνους ήδη γνωστών celebrities να απασχολούν και αυτοί με την σειρά τους τα media. Είτε λόγω των στιλιστικών τους επιλογών, είτε λόγω της καριέρας που έχουν επιλέξει, είτε απλά επειδή κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους του Λονδίνου με το skateboard τους, προσπαθώντας να αψηφήσουν το γεγονός ότι δεν είναι όπως τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους. Κάπως έτσι, την έχει «δει» και ο Rocco Ritchie. Ο γιός του σκηνοθέτη Guy Ritchie και της Madonna είναι μόλις 16 χρονών και ενώ δεν έχει προσπαθήσει να απασχολήσει τον τύπο (εντάξει, πέρα από τότε που συνελήφθη από τις αρχές για την κατοχή κάνναβης), ο τύπος ασχολείται τελικά μαζί του.

Με τον ίδιο να έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις (πιο πρόσφατη ήταν στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη με την κοπέλα του) και μάλιστα έχοντας δουλέψει μέχρι και σαν ντιλιβεράς (για το έξτρα χαρτζιλίκι ίσως…;), ο νεαρός Rocco αποτελεί σίγουρα μια αινιγματική παρουσία. Αλλά είναι η παρουσία του καθ’αυτή που στην πραγματικότητα μας κάνει να αναφερόμαστε στον ίδιο. Ο Rocco λοιπόν, φαίνεται να μην είναι «αποξενωμένος» με την Μόδα, καθώς διαθέτει μια ρετρό αισθητική που σίγουρα του ταιριάζει και σίγουρα υποστηρίζει. Και φυσικά, είναι αυτό το αυθεντικότατο ‘90s ύφος skateboi, που σαν να μας υποδηλώνει λίγα πράγματα για τον εαυτό του. Τι καταλαβαίνουμε; Ότι θέλει να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά όχι και πολύ. Ότι αγαπάει το skate –σαν παιδί και αυτό!- και αλλά και τα brands που υποστηρίζουν αυτό το στιλ (βλ.Vans, adidias, Fila, All Star Converse, Levi’s). Αλλά αυτό που πραγματικά καταλαβαίνουμε είναι ότι όπως και το nineties style του, έτσι και αυτό είναι σίγουρα “πραγματικός”. Μόνο και τότε θαυμάζουμε ανθρώπους για το στιλ τους και γι’αυτό και ο 16χρονος Rocco παίρνει και αυτός μια θέση στα αγαπημένα μας fashion icons.

Οι παρακάτω 10 φωτογραφίες το αποδεικνύουν αυτό ξεκάθαρα.

10snaps-of-rocco-ritchie-new-icon-01.jpg10snaps-of-rocco-ritchie-new-icon-02.jpg10snaps-of-rocco-ritchie-new-icon-03.jpg10snaps-of-rocco-ritchie-new-icon-04.jpg10snaps-of-rocco-ritchie-new-icon-05.jpg10snaps-of-rocco-ritchie-new-icon-06.jpg10snaps-of-rocco-ritchie-new-icon-07.jpg10snaps-of-rocco-ritchie-new-icon-08.jpg10snaps-of-rocco-ritchie-new-icon-09.jpg10snaps-of-rocco-ritchie-new-icon-10.jpg