Η Εβδομάδα Μόδας της γνωστής πρωτεύουσας μας προσφέρει πολύ υλικό για τις δικές μας εμφανίσεις!


Η Εβδομάδα Μόδας της γνωστής πρωτεύουσας μας προσφέρει πολύ υλικό για τις δικές μας εμφανίσεις!

Μπορεί μια μικρή ευρωπαϊκή χώρα σαν την Σουηδία να μας προσφέρει περισσότερη έμπνευση και στιλ από τις μεγαλουπόλεις όπως το Μιλάνο, την Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο; Οι παρακάτω φωτογραφίες αυτό αποδεικνύουν πάντως.

Η πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας στην Στοκχόλμη, λοιπόν, και οι street style εμφανίσεις των κατοίκων της, κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν. Αυτό, είτε γιατί οι γυναίκες αυτές φαίνεται να είναι… masters στο layering, είτε επειδή απλά απέδωσαν μια μινιμαλιστική κομψότητα στις εμφανίσεις τους. Όπως και να έχει το θέμα είναι ένα: ατελείωτη έμπνευση και ιδέες για εμάς!

 

10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-01.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-02.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-03.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-04.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-05.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-06.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-07.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-08.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-09.jpg 10-outfits-to-copy-from-stockholm-fashion-week-10.jpg 

Πηγή:

http://www.allyou.gr/fashion/street-style/22927-oi-kalyteres-street-style-emfaniseis-apo-tin-stokxolmi