Οι άντρες στο Μιλάνο πάντως μόνο αυτό φοράνε και δείχνουν super cool.


Γενικά, είμαι πολύ φαν αυτής της τάσης. Ίσως να φταίει ο Demna Gvasalia που σιγά-σιγά μας έκανε «πλύση εγκεφάλου» στα fashion shows του για το brand του Vetements αλλά και τον οίκο Balenciaga (όπου είναι ο Creative Director του οίκου) και που μας παρουσίασε τα oversized φουσκωτά μποφάν. Και ενώ αυτό το item νόμιζα ότι ήταν κατάλληλο μόνο για το γυναικείο φύλο, βλέποντας φωτογραφίες από τo street style στο Μιλάνο και το Men’s Fashion Week, συνειδητοποίησα ότι αυτό το θαυμάσιο πανωφόρι ταιριάζει άψογα και σε έναν άνδρα.

Είναι πολύ περίεργο πάντως, γιατί αυτό το ρούχο σαν να μοιάζει να καλύπτει όλα τα γούστα. Το είδα σε άνδρες… κοστουμάτους. Το είδα σε πιο νέους… “swaggers” να το φοράνε με τα λευκά τους sneakers. Το είδα σε χίπιδες που επάξια αφομοίωσαν ένα πιο ‘70s style. Είναι αρκετά versatile και πολυχρηστικό αυτό το ρούχο, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να «βγάλεις» όλο τον χειμώνα με αυτό.

Σε παροτρύνω λοιπόν, να πας σε ένα κατάστημα ρούχων και απλά να το δοκιμάσεις. Είμαι σίγουρη ότι θα σου κινήσει θετικά το ενδιαφέρον και να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπας σου. Και αν το κάνεις αυτό, σου λέω και πώς να το φορέσεις.

padded-jacket-trend-alert-01.jpg

Συνδύασε με ένα υφασμάτινο παντελόνι, ένα πλεκτό πουλοβεράκι και ένα σκουφάκι. Χειμώνας είναι εξάλλου.

 

padded-jacket-trend-alert-02.jpg

Ένα φουτεράκι, ένα τζιν παντελόνι και sneakers θα γίνει η νέα, καθημερινή σου ενδυματολογική εμμονή.

 

padded-jacket-trend-alert-03.jpg

Φυσικά μπορείς πάντα να δώσεις ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον look στην εμφάνισή σου, συνδυάζοντας με ένα στρατιωτικό παντελόνι, ένα απλό τοπ ή φουτέρακι ή πουκάμισο και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

 

Για ακόμη περισσότερη έμπνευση, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

padded-jacket-trend-alert-04.jpgpadded-jacket-trend-alert-05.jpgpadded-jacket-trend-alert-06.jpgpadded-jacket-trend-alert-07.jpgpadded-jacket-trend-alert-08.jpg