Αυτοί οι συνδυασμοί θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις το στιλ σου


Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις το στιλ σου. Τι τύπος είσαι; Είσαι ο κουλ τύπος που του αρέσει να φοράει ένα t-shirt, μια φόρμα και ένα ζευγάρι sneakers; Είσαι ο business guy που λατρεύει τα περιποιημένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια σύνολα με υφασμάτινα παντελόνια και crisp πουκάμισα; Ή μήπως το στιλ σου είναι πιο alternative και λατρεύεις τα καρό πουκάμισα, τζιν παντελόνια και τα βρώμικα All Star; Δεν έχει σημασία όποιος και αν είσαι. Αρκεί να γνωρίζεις τι σε αντιπροσωπεύει.

Είναι σημαντικό, το ίδιο για ένα άντρα, να βρει την «στολή» του. Ένα (ίσως και δύο) διαχρονικό συνδυασμό ο οποίος να λειτουργεί για εσένα κάθε φορά. Να βλέπεις στα μαγαζιά ένα ρούχο και να λες «αυτό, είμαι εγώ».

Κάτι τέτοιο, δεν είναι και το πιο εύκολο για να ανακαλύψεις. Αλλά σίγουρα οι παρακάτω συνδυασμοί για τον χειμώνα, θα σε βοηθήσουν. Μπορεί να βρεις μια και δύο ενδυματολογικές φόρμουλες που να σε εκφράζουν απόλυτα. Μπορεί να δεις ένα σύνολο και να σε παροτρύνει να δημιουργήσεις κάτι δικό σου από την αρχή. Προσωπικά, το μόνο μου με ενδιαφέρει είναι να εμπνευστείς και να πειραματιστείς. Αυτό και μόνο αρκεί.

Peacoat παλτό + Πουλοβεράκι + Τζιν παντελόνι + Χαμηλά μποτάκια

5-easy-winter-outfit-formulas-every-man-should-know-01.jpg 

Δερμάτινο μπουφάν + Φουτεράκι + Παντελόνι + Χαμηλά μποτάκια

5-easy-winter-outfit-formulas-every-man-should-know-02.jpg 

Πουλόβερ με ανοιχτό λαιμό +Τζιν παντελόνι + Sneakers

5-easy-winter-outfit-formulas-every-man-should-know-03.jpg 

Μακρύ παλτό + Πουκάμισο +Γραβάτα + Παντελόνι κοστουμιού + Φλατ με κορδόνια

5-easy-winter-outfit-formulas-every-man-should-know-04.jpg 

Μπουφάν με γούνα + Καπέλο + Πλεκτό πουλόβερ + Υφασμάτινο παντελόνι + Αρβύλες

5-easy-winter-outfit-formulas-every-man-should-know-05.jpg