4 τρικ για να… ξεγελάσεις τους πάντες με την εμφάνισή σου!


4 τρικ για να… ξεγελάσεις τους πάντες με την εμφάνισή σου!

Λατρεύω ένα ογκώδες, ζεστό παλτό τον χειμώνα. Αλλά όσο και αν αγαπάω αυτό το ρούχο, είναι γεγονός ότι καμιά φορά προσθέτει όγκο και στο σώμα, σε συνδυασμό με τα layers του υπόλοιπου συνόλου. Και είναι ένα γενικό φαινόμενο αυτό, με τα χειμερινά ρούχα μας.

Παρόλα αυτά, μπορούμε να λύσουμε τουλάχιστον ένα πρόβλημα την φορά! Όσον αφορά λοιπόν το λατρεμένο παλτό, υπάρχει τρόπος να δείχνει πιο κομψή η σιλουέτα σου φορώντας το, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσεις ούτε layers, ούτε πόντους από το στιλ σου, αντιθέτως να προσθέσεις λίγους παραπάνω με τα παρακάτω tips / τρικ, για πώς να το φορέσεις.

 

#1. Off-the-shoulders: Αποκάλυψε τους ώμους σου όταν το φοράς και πρόσθεσε λίγο swagger στην εμφάνισή σου. Αυτό κάνει τουλάχιστον συνέχεια και η Kim Kardashian και δεν θα κρύψουμε ότι μας αρέσει πολύ!

04-ways-to-look-slimmer-w-coat-01.jpg

 

#2. Ζώνη: Δώσε σχήμα στην σιλουέτα σου, δημιουργώντας καμπύλες και φορώντας πάνω από το παλτό σου μια ωραία ζώνη. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι μια τυπική ζώνη, μπορεί να είναι και ένα μακρύ μαντήλι που θα δώσει και μια φρέσκια ματιά στο σύνολό σου. 

04-ways-to-look-slimmer-w-coat-02.jpg

 

#3. Skinny jeans: Φέρε τις ισορροπίες στο look σου, φορώντας κάτω από το ογκώδες παλτό σου, ένα λεπτό, skinny τζιν παντελόνι. Έτσι, θα τραβήξεις την προσοχή από το bulky παλτό και στα πόδια που θα δείχνουν πιο αδύνατα με αυτό το τζιν. 

04-ways-to-look-slimmer-w-coat-03.jpg

 

#4. Κουμπιά: Κούμπωσε τα πρώτα μόνο κουμπιά από το παλτό, αφήνοντάς το να έχει κίνηση. Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπεις και στο υπόλοιπο σύνολό να φαίνεται, πέρα από το χοντρό παλτό σου. 

04-ways-to-look-slimmer-w-coat-04.jpg

Πηγή:

http://www.allyou.gr/fashion/street-style/20684-etsi-tha-foreseis-to-palto-kai-tha-deixneis-adynati