Το γαλλικό brand που όλοι οι ράπερς πλέον φορούν


Από το καλοκαίρι, όλος ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να μιλάει για το Stranger Things”. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις για τι πράγμα μιλάω, αναφέρομαι στην καινούργια, αμερικάνικη σειρά του Netflix. Την καταπληκτική αυτή τηλεοπτική σειρά που δημιούργησαν οι The Duffer Brothers και που με επιτυχία αποτιούν φόρο τιμής στις “feelgood” ταινίες του ’80. Η μουσική, το cast, το storyline όλα συνθέτουν επιτυχώς μια από τις καλύτερες sci-fi σειρές που έχουμε δει τελευταία.

Έχοντας λοιπόν δημιουργήσει ένα τεράστιο buzz από την στιγμή της κυκλοφορίας της σειράς, το brand ih nom uh nuit δεν έχασε λεπτό για να «εκμεταλλευτεί» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την επιτυχία της σειράς. Τι έκανε; Πολύ απλά κυκλοφόρησε ένα hoodie με το πρόσωπο της Millie Bobby Brown aka Eleven (βασικός χαρακτήρας της σειράς) το οποίο έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο. Για να καταλάβεις, μέχρι και ο ράπερ 2 Chainz φαίνεται να είναι λάτρης του brand αλλά φυσικά και της επιτυχημένης σειράς, καθώς ο ίδιος εθεάθη να το φοράει.

stranger-things-eleven-hoodie-00.jpg 

Το hoodie είναι φτιαγμένο από καλής ποιότητας βαμβακερό fleece και διαθέτει το πρόσωπο της Brown στο μπροστινό του μέρος, ενώ στο πίσω μέρος αναφέρεται το όνομα του brand.

stranger-things-eleven-hoodie-01.jpg

Συμπληρωματικά με το hoodie, το brand κυκλοφόρησε και το ίδιο σχέδιο σε T-shirt.

Το hoodie έχει γίνει ήδη το must-have item πολλών stylish ανδρών και αν είσαι και εσύ ένας -από τους πολλούς- φαν της σειράς, μπορείς να προμηθευτείς το hoodie στο online store του brand.

Και μιας και μιλάμε για το Stranger Things, δες παρακάτω και το πρώτo teaser από την δεύτερη, πολυαναμενόμενη, σεζόν της σειράς!

{videobox}aXWG_kKDZlY{/videobox}