Συνδυάζοντας στυλ και παράδοση


Συνδυάζοντας στυλ και παράδοση

 

Η εορταστική συλλογή της GAP έχει ως κεντρικό άξονα τις αξίες της αισιοδοξίας, της χαράς και της ζεστασιάς, που είναι απόλυτα συνυφασμένες με τις γιορτές.

 

Ειδικά για αυτή την περίοδο, προτείνει άνεση και ζεστασιά με Fair Isle πλεκτά πουλόβερ εμπνευσμένα από την πλούσια παράδοση της Σκωτίας, σε έντονα χρώματα και σχέδια. Ο συνδυασμός τους με πλεκτά παντελόνια, κολάν joggers ή το Gap 1969 τζιν παντελόνι είναι ταιριαστός.

 

8-GAP HOLIDAY 15_C.jpg

 

Ξεχωριστή πινελιά στη χειμωνιάτικη συλλογή αποτελούν τα αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά, από σκούφους έως γάντια και πολλά άλλα που υπόσχονται να κρατήσουν ζεστούς και στιλάτους όλο το χειμώνα τους αγοραστές τους.

 

8-GAP HOLIDAY 15_B.jpg

 

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές στις εορταστικές εμφανίσεις των γυναικών είναι τα shift, fit & flare φορέματα συνδυασμένα με χαρακτηριστικά αξεσουάρ και πλεκτά παλτά.  Για τους άντρες η επιλογή θα είναι δύσκολη σε ότι αφορά τα πανωφόρια από μπουφάν με γούνινες λεπτομέρειες, bomber, τζιν μέχρι και δερμάτινα που συνδυάζονται με κάθε ντύσιμο και στυλ.

 

Η παιδική και baby συλλογή αναλαμβάνει να ντύσει τους μικρούς φίλους που εκτιμούν το εορταστικό πνεύμα.

 

8-GAP HOLIDAY 15_A.jpg

 

Από τις 19 Νοεμβρίου τα καταστήματα Gap θα διαθέτουν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να επιλέξετε τα δώρα των εορτών. Τα Χριστούγεννα βρίσκοντα άλλωστε προ των πυλών.