Βάζοντας το στυλ στην καθημερινότητα μας


Βάζοντας το στυλ στην καθημερινότητα μας

Η φετινή συλλογή της Franklin& Marshall αντλεί έμπνευση από τον αθλητισμό, αλλά παρουσιάζει συγχρόνως εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, παραμένοντας πάντα πιστή στο κολεγιακό  DNA της μάρκας.

Το φούτερ, το επίκεντρο της φετινής σεζόν, παρουσιάζεται σε μια ποικιλία από στυλ και εφαρμογές, από το μεταλλιζέ δίχτυ έως το καπιτονέ, καθώς και με νέα και ενδιαφέροντα γραφικά σε ευρύτατη γκάμα, από χρυσές ή χρωματιστές γυαλιστερές στάμπες έως απλικαρισμένα κομμάτια από καουτσούκ.


IMG_9960.jpg



1412978.png




Καινούργια στοιχεία  σε αυτό το μέρος της συλλογής είναι τα φούτερ με βελονιές-αλυσίδα και κεντήματα σενίλ, που προήλθαν απευθείας από αρχεία κολλεγίων,  τα οποία αποτελούν εδώ και καιρό πηγή έμπνευσης για την Franklin & Marshall. Φωτογραφίες και γραφικά vintage, καθώς και animalprints  αναπαράχθηκαν για εκτυπώσεις σε μπλούζες, t-shirts και ζακέτες, σε ένα διαχρονικό συνδυασμό της καινοτομίας και της παράδοσης.


160528.jpg

IMG_0485.jpg




Γι αυτή τη σεζόν, η Franklin & Marshall έχει αναπτύξει εξαιρετικό στυλ στα πλεκτά και τα πουκάμισα. Τα καρό πουκάμισα είναι αυτά που ξεχωρίζουν και διατίθενται σε διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις με νέα, μακρύτερα μήκη, ενώ σε κάποια σχέδια τα μανίκια καταλήγουν σε ριγέ πλεκτές μανσέτες.


IMG_2461.jpg

 

1413407.png




Τα πλεκτά έχουν επίσης ανανεωθεί με ιδιαίτερη φροντίδα, όπως για παράδειγμα έχουν προστεθεί κεντήματα στη πλέξη ζακάρ, καθώς και νέες ιδέες χρωματικών συνδυασμών με ελαφρύτερα νήματα.


IMG_4075.jpg



1413041.png

1413636.png


Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης τα απαραίτητα πανωφόρια, με πρωταγωνιστή το κλασικό κολεγιακό μπουφάν σε φωτεινές μονοχρωμίες, σε καρό με μπαλώματα ή σατέν.


1412967.png

1413175.png