Για αυτό και πήγε στο International Athens Tattoo Convention


Για αυτό και πήγε στο International Athens Tattoo Convention

Η VANS  για τρίτη συνεχή χρονιά υποστήριξε τη μεγαλύτερη διοργάνωση αφιερωμένη στην τέχνη και το tattoo. Στο 9th International Athens Tattoo Convention “off the wall” δράσεις για το μελάνι, την τέχνη, το χορό, τη μουσική και το skate χαρακτήρισαν και φέτος το ιδιαίτερο τριήμερο φεστιβάλ της Αθήνας.

Το  VANS  booth φιλοξένησε το επετειακό Vans original Slip-On, Athens Tattoo convention 2015 που δημιούργησε ο Κυριάκος Μπαλάσκας (Dark Side Tattoo Society),  ενώ παράλληλα το booth της Vans ξεχώρισε με την παρουσία των δύο oversized Vans original Slip-On που μεταμορφώθηκαν σε έργα τέχνης υπογεγραμμένα από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους tattoo artists.


0-Vans booth.jpg




Το Σάββατο, στο Skater Skin, Vans x Monster Energy x Color Skates πρόσφεραν στους λάτρεις της σανίδας ένα μοναδικό skate contest με τους καλύτερους local riders, ενώ την Κυριακή στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε το BMX contest με μεγάλη συμμετοχή.

Τέλος, το dance crew Monkey Business (supported by Vans) πραγματοποίησε ακόμα μία εκρηκτική εμφάνιση στο stage του convention, ξεσηκώνοντας το κοινό με τους hip-hop ρυθμούς του.


0-Kiriakos of Darksidetatoosociety_ATC Vans customization.jpg


0-oversized Vans  original Slip-On.jpg


0-Skaterskin contest_winners.jpg


0-Monkey Buisness_supported by Vans.jpg


0-ΒΜΧ contest_winners.jpg