Νέες προτάσεις απο την Franklin & Marshall


Spring-Summer 2015 Collection

Men’s collection
Η Franklin & Marshall, κάνοντας  ένα βήμα πίσω στο χρόνο και ταξιδεύοντας στον τόπο προέλευσης του Αμερικάνικου sportswear, επέλεξε τη Φλόριντα της δεκαετίας του ’50 σαν ιδανικό σκηνικό για το καλοκαίρι 2015.
Η συλλογή παρουσιάζει vintage καρτ ποστάλ και φλοράλ μοτίβα που χαρακτηρίζουν εκείνα τα χρόνια, με εναλλαγές από μονοχρωμίες. Μια στυλιστική επιλογή που εφαρμόστηκε και στις τέσσερις ενότητες των συλλογών  της Franklin & Marshall: την Campus, την Lab, την Varsity και την Alumni.

 

FRANKLIN & MARSHALL_1.jpg


Τα μπλουζάκια πόλο, οι βερμούδες και τα φούτερ παρουσιάζονται σε υφάσματα μελανζέ ή μπουκλέ σε βασικά χρώματα, εμπλουτισμένα με φλοράλ μοτίβα. Τα πατρόν έχουν εκσυγχρονιστεί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, όπως και τα γραφικά που προτείνονται με πιο σύγχρονα σχέδια, ειδικά στα παντελόνια chinos και στα φούτερ.

 

FRANKLIN & MARSHALL_2.jpg


Το δίχτυ αναμεμειγμένο με βαμβάκι και ζέρσεϊ αποτελεί δυνατό στοιχείο σε πολλά από τα κομμάτια της συλλογής, όπως t-shirts, γιλέκα και σορτς. Το πάθος της Franklin & Marshall  για το Αμερικάνικο αθλητικό στυλ φαίνεται ξεκάθαρα στα μπουφάν, όπου έχουν χρησιμοποιηθεί σατέν υφάσματα όπως στις στολές των ομάδων των κολλεγίων.

 

FRANKLIN & MARSHALL_3.jpg


Σε άλλο κομμάτι της συλλογής , αθλήματα της πόλης και του δρόμου όπως fix gear, parkour και skate πρωταγωνιστούν στις στάμπες των t-shirts και των φούτερ, με λεπτομέρειες από αντανακλώμενα υλικά.
Τα μαγιό με prints σε στιλ ‘50s εμπνευσμένα από τον κόσμο των surfers συμπληρώνουν τη συλλογή και  παρουσιάζονται σε τρία διαφορετικά μήκη.

Women’s collection


Οι παραλίες της Καλιφόρνια, το serf και το skate αποτελούν την  πηγή έμπνευσης της γυναικείας συλλογής. Η συλλογή της Franklin & Marshall για το καλοκαίρι 2015, απευθύνεται στη σύγχρονη μοδάτη γυναίκα, της οποίας οι ανάγκες καλύπτονται με το κατάλληλο μείγμα διαφόρων στυλ: από τα μαλακά ζέρσεϊ και τις κολεγιακές φόρμες για ένα πιο άνετο και σπορτίφ ύφος, στις λεπτομέρειες ντεβορέ για πιο θηλυκές και σοφιστικέ εμφανίσεις.
Τα διαφορετικά μήκη και φάρδη στα tops είναι μια τάση που ξεκίνησε από τη χειμωνιάτικη σεζόν συνδυάζοντας άνεση και στυλ , όπως τα oversized φούτερ  και τα cropped tops που φοριούνται με μακριά φανελάκια.

 

FRANKLIN & MARSHALL_4.jpg


Τα δικτυωτά υφάσματα που έχουν προστεθεί στα t-shirts, τα φορέματα και τα σορτς παίζουν σημαντικό ρόλο αυτή τη σεζόν όπως και στην ανδρική συλλογή, ενώ το χρυσό έχει επιλεχθεί για τις λεπτομέρειες των γραφικών, αλλά και σαν κυρίαρχη απόχρωση των τζάκετς από σατέν υφάσματα.

 

FRANKLIN & MARSHALL_5.jpg


Η συλλογή ολοκληρώνεται με δύο σχέδια μαγιό, ένα double-face μπικίνι με τρίγωνο top για sporty look, και ένα με ενισχυμένο ίσιο top (bandeau) που αναδεικνύει τη θηλυκότητα, και τα δύο σε λαμπερά χρώματα με φλοράλ και τροπικά  prints.

FRANKLIN & MARSHALL_6.jpg