Ένα εντυπωσιακό πάρτι για τη κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015


 

Ένα εντυπωσιακό πάρτι για τη κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

 

Με ένα πάρτι που συνδύαζε την μουσική με την μόδα και την οικολογική συνείδηση παρουσίασε η G-Star RAW την συλλογή Raw for the Oceans  SS 2015. To PΙΧΙ club στο Γκάζι, ο νέος αγαπημένος χώρος των clubbers της Αθήνας, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για να αναδειχθεί η μοναδική συλλογή Raw for the Oceans, που φέρει την υπογραφή του Pharrell Williams, και να στηθεί ένα μοναδικό πάρτι την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου. 

Καλεσμένοι της G-Star RAW, ήταν ένα εκλεκτό μίγμα συντακτών μόδας, fashion bloggers, trend setters και διασημοτήτων που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόσκληση υποστηρίζοντας το κίνημα εναντίον της μόλυνσης των ωκεανών από τα πλαστικά. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν, να δοκιμάσουν και να φωτογραφηθούν με τα κομμάτια της συλλογής σε ένα ειδικά διαμορφωμένο “showroom” στο privé επίπεδο του club. Μεταξύ τους: η Τάμτα, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο ZeRaw και ο Dj Airh των Vegas, ο Γιώργος Νανούρης, η Μάρα Δεσύπρη και πολλοί άλλοι.

 

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχαν αναλάβει 5 γνωστοί djs: Jason Rovis, Olga Kouklaki, Niadoka, Clubkid & Miss Linenwood, οι οποίοι σύμφωνα με το concept του event που επιμελήθηκε το περιοδικό ΟΖΟΝ Raw, δημιούργησαν 5 dj sets για τους 5 ωκεανούς της Γης. Οι 5  djs  ανέβηκαν στα decks ο ένας μετά τον άλλον και παρέσυραν με τη μουσική τους παρευρισκόμενους σε ένα απρόβλεπτο party & dance mood! 

 

Η 2η συλλογή RAW for the Oceans με eco-friendly denims από ίνες που προέρχονται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της G-Star  με τις εταιρείες  Bionic Yarn, the Vortex project, Parley for the Oceans και με την καλλιτεχνική  επιμέλεια του Pharrell Williams. 

 

Με τη συλλογή RAW for the Oceans η G-Star προτρέπει όλον τον κόσμο να στηρίξει το σκοπό και να γίνει μέρος της λύσης του προβλήματος της μόλυνσης των ωκεανών από τα πλαστικά, «φορώντας» την υπευθυνότητα για το “Απέραντο Γαλάζιο” (Big Blue). 

 

“Το Denim είναι ένα από τα πιο αγαπημένα υφάσματα στον κόσμο-και ένα από τα πιο παραδοσιακά. Με τη συλλογή RAW for the Oceans δημιουργήσαμε την επόμενη γενιά”

Pharrell Williams

 

1.NYFW-Ocean-night_Show_1.jpg