Τα adidas Originals συνεργάζονται με την Γιαπωνέζικη μάρκα NEIGHBORHOOD


 

Τα adidas Originals συνεργάζονται με την Γιαπωνέζικη μάρκα NEIGHBORHOOD

 

Τα adidas Originals συνεργάζονται για ακόμη μια φορά με το NEIGHBORHOOD, το αγαπημένο brand από το Τόκυο, δίνοντας μια φρέσκια πνοή σε κλασικά sportswear κομμάτια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014.

 

Η συλλογή adidas Originals by NEIGHBORHOOD περιλαμβάνει σειρές ένδυσης και υπόδησης που αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο την αυθεντικότητα αλλά και την διαρκή πρωτοτυπία τόσο των adidas Originals όσο και του NEIGHBORHOOD. Η sportswear πλευρά των adidas Originals συναντά την ιδιαίτερη και χαρακτηριστική αισθητική του NEIGHBORHOOD, συνδυάζοντας το παραδοσιακό στυλ με το απλό και σύγχρονο design. Το αποτέλεσμα της κοινής φιλοσοφίας των δύο brands απεικονίζεται στο εξαιρετικό design της collection καθώς οι εποχικές αποχρώσεις και οι καθαρές γραμμές δίνουν έναν διαφορετικό και μοντέρνο τόνο σε διαχρονικά looks. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το iconic sneaker Superstar 80s, το οποίο έρχεται σε 2 versions με την ιδιαίτερη ματιά του NEIGHBORHOOD.

 

Η σχέση μεταξύ της adidas και του NEIGHBORHOOD brand μετρά περισσότερο από μια δεκαετία. Στην «καρδιά» του NEIGHBORHOOD brand βρίσκεται πάντα ο Shinsuke Takizawa, του οποίου οι πρώτες αναμνήσεις από την adidas χρονολογούνται πίσω στο 1980, όταν οι Run-DMC τον έκαναν να αγαπήσει το brand. Το 2005 ο Takizawa και η adidas δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο version των θρυλικών Superstars και έκτοτε η συνεργασία βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό για το προϊόν, την καινοτομία και τη λεπτομέρεια. «Όταν ξεκίνησε η συνεργασία μου με την adidas, αρχική ιδέα ήταν η δημιουργία ενός πρωτότυπου, καινοτόμου design. Η ιδέα αυτή παραμένει στον πυρήνα της συνεργασίας μας μέχρι σήμερα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και για τους δυο μας», δηλώνει ο Shinsuke Takizawa. 

 

 

Η συλλογή adidas Originals by NEIGHBORHOOD είναι διαθέσιμη στo  adidas store στο Golden Hall, στο adidas Originals fashion corner στο attica (City Link, Πανεπιστημίου 9), στο νέο adidas store στο Ελληνικό (Βουλιαγμένης 47 & Λ. Χατζηευαγγέλου 14-17) καθώς και σε επιλεγμένα fashion stores.

 

adidas Originals X Neighborhood 2.jpg

 

adidas Originals X Neighborhood 3.jpg

 

adidas Originals X Neighborhood 4.jpg