Η νέα σειρά της adidas είναι εμπνευσμένη από τo tennis


 

Η νέα σειρά της adidas είναι εμπνευσμένη από τo tennis

 

Τα adidas Originals  παρουσιάζουν τη συνεργασία τους με τον Αμερικανό μουσικό και hit-maker Pharrell Williams παρουσιάζοντας μία ακόμη limited edition σειρά εμπνευσμένη από τα κλασικά σχέδια του αγαπημένου brand.  

 

Η συλλογή “Tennis Pack” αποτελείται από τρία δερμάτινα Superstar Track Jackets σε πορτοκαλί, ανοιχτό πράσινο (lime) και λευκό χρώμα, στον σχεδιασμό των οποίων ο Pharrell Williams έβαλε το προσωπικό του στιλ δημιουργώντας το απόλυτο mash-up. Δέρμα Napa με 3-stripes τελειώματα σε έντονο λευκό, αναβαθμισμένα μανίκια και bomber-cuts αποτελούν τον επαναπροσδιορισμό κλασικών κομματιών της adidas από τον πολυτάλαντο μουσικό, ο οποίος κάνει το old-school style πιο «in» από ποτέ!

 

Συμπληρώνοντας ένα διαφορετικό look, τα iconic Stan Smith παρουσιάζονται πιο αθλητικά από ποτέ. Ο Pharrell εμπνεύστηκε τις μπάλες του tennis και ντύνει με υλικό που θυμίζει τσόχα τα αγαπημένα του Stan Smith. Η λευκή δερμάτινη επένδυση στο πίσω μέρος του παπουτσιού  συμπληρώνει με κλασσικό τρόπο αυτή τη διαφορετική προσέγγιση. Τα Stan Smith διατίθενται σε πορτοκαλί, ανοιχτό πράσινο (lime) και σε κλασικό λευκό χρώμα.

 

Η συνεργασία των adidas Originals με τον Pharrell Williams είναι βασισμένη σε street style αισθητική ενώ τη χαρακτηρίζει μία δυναμική ισότητας και αισιοδοξίας, αρχές που εμπνέουν και τις επόμενες συλλογές που θα κυκλοφορήσουν.

 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη από τις 31 Οκτωβρίου στα adidas stores.

 

adidas x Pharrell jacket Green.jpg

 

 

adidas x Pharrell jacket White.jpg

 

adidas x Pharrell Stan Smith Green.jpg

 

adidas x Pharrell Stan Smith Orange.jpg

 

adidas x Pharrell Stan Smith White.jpg