Περισσότεροι από 40 σχεδιαστές μόδας συμμετείχαν σε αυτή τη ξεχωριστή γιορτή της μόδας σε τρία διαφορετικά venue της πόλης


Η δημιουργική ομάδα του περιοδικού OZON RAW διοργάνωσε την Τετάρτη 9 Απριλίου το μεγαλύτερο Fashion Room Service που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, το Fashion Room Service XXL Edition!

Περισσότεροι από 40 σχεδιαστές μόδας συμμετείχαν σε αυτή τη ξεχωριστή γιορτή της μόδας σε τρία διαφορετικά venues της πόλης, στο Fresh Hotel, στο Grecotel Pallas Athena και στο City Circus.

Ανερχόμενοι σχεδιαστές, δημιουργοί και αγαπημένα brands υποδέχτηκαν περισσότερους από 2.000 επισκέπτες στα δωμάτια των ξενοδοχείων, όπως:

Puma, Freddy, MaxFactor, Reebok Classic, Attrattivo, A.L.E., Ioanna Kourbela, Pepper Vally, WeSC, TheKNLs, CandyBag, We are Still Bold and Beautiful, New Cult, Nudie Jeans, C2C Clothing, reDO, Rites of Pasage Project by Elisavet Kapogianni & Erato Kouloumpi, Dido, Nadia Rapti, Le Club, VSociety, Storydrops, Artemis Creations, Ancient Greek Jewels, 3rd Floor, Bunny Tales Accessories, P Kosmima, Props, Len.go, Pericles Kondylatos, Maggoosh, Erica Leftheri, Aumorfia, Nefelia Architectural Fashion, Anna Veneti, de.bour, Deep Shallow Exposition, Sea you Soon, Ozon Boutique.

Τρεις νέοι ανερχόμενους σχεδιαστές, οι THE JINX, MOHXA και Nazezhda, παρουσίασαν τις συλλογές τους στα ABSOLUT ROOMS που φιλοξένησε το City Circus, ενώ το Fashion Workshop by Vicky Kaya συμμετείχε στη διοργάνωση παρουσιάζοντας στα δυο κτίρια της σχολής τις μοναδικές συλλογές των DEUX HOMMES, ΣΟΜΦ και Atelier Loukia, τις προσωπικές δημιουργίες των φοιτητών της σχολής, το video ‘Circus’ της Μάρας Δεσύπρη, καθώς και μια έκθεση φωτογραφίας της τελικής δουλειάς των σπουδαστών από τους Βαγγέλη Κύρη, Μάρα Δεσύπρη και Genevieve Majari. To μουσικό γκρουπ ΟΝΙΡΑΜΑ έδωσε μια ξεχωριστή live performance στην ταράτσα του Fashion Workshop, παρουσιάζοντας το νέο του δίσκο, Μεθυσμένο Τατουάζ.

Το MTV Greece έδωσε την μοναδική ευκαρία σε τυχερούς τηλεθεατές να επισκεπτούν και να γνωρίσουν τους σχεδιαστές σε μια VIP ξενάγηση σε όλα τα fashion venues παρέα με τους 3 κεντρικούς παρουσιαστές του καναλιού.

Το Fashion Room Service XXL Edition αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο της μόδας, της τέχνης και της μουσικής. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεπτούν την γκαλερί Sarri 12, η οποία ήταν ανοιχτή για το κοινό φιλοξενώντας την έκθεση ‘Zadig’ των Cacao Rocks και This is Opium ενώ στο κτίριο 2 οι street artists παρουσίασαν τα έργα τους σε καμβά. Επίσης, στο Art Wall του FRESH HOTEL στα πλαίσια του Back to Athens 2014, το περιοδικό Ozon Raw παρουσίασε την έκθεση Mr. Kalamaris by Magneto.

Παραγωγοί του En Lefko, o Νίκος Δρογώσης και οι Λατέρνατιβ συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή γιορτή, ανεβάζοντας την διάθεση με την αγαπημένη ΑBSOLUT VODKA να κλέβει την παράσταση με τα πρωτότυπα και απολαυστικά coctail που προσέφερε σε όλα τα fashion venues.