Οι εσπαντρίγιες Havaianas καλωσορίζουν το καλοκαίρι με τη νέα τους συλλογή!


Οι εσπαντρίγιες Havaianas καλωσορίζουν το καλοκαίρι με τη νέα τους συλλογή!

Βουτιές στη θάλασσα, η αίσθηση της ζεστής άμμου, δροσιστικοί χυμοί κάτω από τον ήλιο…μερικά από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν το καλοκαίρι! Ένα από αυτά και η σειρά εσπαντρίγιες Havaianas Soul Collection Origine! Έρχεται κάθε χρόνο μαζί με τη ζεστή καλοκαιρινή αύρα και φέρνει λιακάδα και θετική ενέργεια στους fans του αγαπημένου brand, χαρίζοντας χαμόγελα και ένα αξέχαστο καλοκαίρι με άνεση και στυλ, σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά!

Η συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 προσφέρει νέους χρωματικούς συνδυασμούς που ήρθαν για να συναρπάσουν! Οι εσπαντρίγιες blue/lime συνοδεύονται τέλεια με ένα δροσερό mojito στην παραλία και οι blue/braun είναι ιδανικός σύντροφος για υπέροχα ηλιοβασιλέματα σε απόμακρες ακτές.

Highlight της συλλογής η οικολογική γκάμα Origine Eco που κατασκευάζεται από φυτικό ύφασμα και έχει σόλα από φυσικό καουτσούκ! Το ύφασμα προέρχεται από ένα φυτό του Αμαζονίου και η καλλιέργειά του αποτελεί την κύρια πηγή εισοδήματος για πάνω από 50.000 οικογένειες που κατοικούν στην περιοχή. Το φυτό καλλιεργείται φυσικά, χωρίς καμία χρήση λιπασμάτων και εντομοκτόνων, καθιστώντας έτσι τα προϊόντα φιλικότερα προς το περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο οι Havaianas συνεισφέρουν στα δύο σημαντικότερα κεφάλαια της Βραζιλίας: τη φύση και τους ανθρώπους της.

Τώρα όλοι καλωσορίζουν το καλοκαίρι με τις εσπαντρίγιες Havaianas!