Το μουσικό φαινόμενο και παγκόσμιο teen icon Justin Bieber θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια το style icon της νεανικής σειράς της adidas, adidas NEO Label. 


Το μουσικό φαινόμενο και παγκόσμιο teen icon Justin Bieber θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια το style icon της νεανικής σειράς της adidas, adidas NEO Label. Ο νεαρός σταρ της Pop/ RnB σκηνής θα εκπροσωπεί το brand μέχρι τα τέλη του 2014, δίνοντας έμπνευση τους έφηβους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο με το μοναδικό στυλ των NEO και τα must have εφηβικά looks! Επιπλέον, ο Justin Bieber θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιaς “Live Your Style” των adidas NEO Label, ξεκινώντας από το Φεβρουάριο του 2013 για τη συλλογή SS’13.

O Justin δήλωσε ότι ανακάλυψε τι πραγματικά τον συνδέει με τα adidas NEO Label, καθώς NEO γι’ αυτόν σημαίνει μόδα, ελευθερία και το να είσαι αληθινός. Με το νέο του άλμπουμ, “believe” θέλει να διαδώσει το μήνυμα «να πιστεύουμε στον εαυτό μας». Το πρώτο βήμα σε αυτή τη διαδικασία είναι να δείξουμε ποιοι είμαστε και ένας από τους τρόπους για να δείξεις ποιος είσαι είναι μέσα από την μόδα και το προσωπικό σου στυλ! Για τον Bieber τα Neo Label ενσωματώνουν όλα όσα πρεσβεύει η έννοια του στυλ, Περιπέτεια, διασκέδαση και ελευθερία. Τα adidas NEO Label είναι ένας από τους χορηγούς του Bieber στη παγκόσμια περιοδεία του 2012/13 "Believe".

Ο Chief Marketing Officer της adidas, Hermann Deininger, δήλωσε πως ο Justin Bieber «διαθέτει ένα αδιαμφισβήτητα νεανικό, χαρούμενο, γεμάτο ενέργεια πνεύμα, που εκφράζει τέλεια τα adidas NEO Label».

Όλα τα προϊόντα της σειράς adidas NEO Label διατίθενται αποκλειστικά στην Ελλάδα σε όλα τα Sprider Stores.